Naam oplopend
24
Naam oplopend

Clubman Pinaud

Ontstaan in een echte buurt Barbershop in 1810. In dat jaar introduceert Ed Pinaud zijn eigen merk Pinaud met de Clubman als herenlijn, Clubman Pinaud is geboren. Met de lancering van Clubman pinaud geeft Ed Pinaud een Franse kunstenaar de opdracht een logo te ontwerpen, die tot op de dag van vandaag nog steeds op elk Clubman Pinaud product gedrukt staat.

Het echte hoogte punt beleefd het merk in de begin jaren van de 20e eeuw. Clubamn Pinaud krijgt internationale erkenning voor haar producten en de Colognes en After Shaves worden geliefd bij het grote publiek.

Nu meer dan 200 jaar na de oprichting van Clubman pinaud is het merk helemaal terug van weggeweest en ongekend populair. De klassiekers zoals de After Shave, Musk Cologne en Hair Tonic zijn nog steeds zeer geliefd. Maar ook de nieuwe lijn met producten als de Beard Conditioner en de Beard Balm worden zeer goed ontvangen. Het is een mooie combinatie tussen de eeuwen oude tradities en waarden van Clubman Pinaud en de hedendaagse vraag naar kwaliteit en beleving.

Clubman Pinaud is een echte klassieker in onze shop