Terug
2 products
Terug
2 products

Curly Gro

Wanneer je prachtige krullen zegt, zeg je Curly Gro. Het merk staat in Amerika al lang bekend als het merk om je krullen te activeren en te laten glanzen als nooit tevoren. 

 

Populaire producten van Curly Gro

Als je het meeste uit je krul naar boven wil halen, moet je de Curly Gro Activator Gel eens proberen. Een gel waar onder andere amino-eiwitten en aloë vera in verwerkt is. Het resultaat is een superieure hold voor het stylen van krullen. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat je haar een stuk makkelijker te behandelbaar is.

De natuurlijke ingrediënten in deze producten geven je krullen een goede hydratatie zodat je haren beschermd worden tegen gespleten haarpunten, haarbreuk en uitdroging. Je kunt dus weer gaan genieten van gezonde en zachte krullen met een prachtige glans. De gel is niet plakkerig en laat geen restjes achter in je haar.

 

Curly Gro producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Curly Gro? Bestel dan jouw Curly Gro producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!