Rik v.
De cologne is een absoluut topproduct. Goede geur, niet te overheersend en prettig aan te brengen. Het product dat ik aanvankelijk bestelde bleek slecht leverbaar. Het contact met the alpha men was supergoed. Persoonlijke benadering en echt oplossingsgericht. Een bedrijf kan zich naar mijn mening positief onderscheiden in hoe ze omgaan met klachten of onvoorziene situaties. In mijn geval hebben ze echt super meegedacht. De manier waarop het contact en de afwikkeling verliep maakt dat ik the alpha men als een ontzettend betrouwbare webshop het ervaren.
01 Aug 2019
Je beoordeling toevoegen

Damn Good Soap 
Solid Cologne - The Woods

€19,95
Niet op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Deze The Woods Solid Cologne van Damn Good Soap Company is een krachtige, levendige geur, geïnspireerd op de zomerse avondwandelingen door het bos. 

De samenstelling van deze Cologne bestaat uit warme, rokerige houtnoten van cederhout, sandelhout en cypres, terwijl bergamot een frisse, fruitig randje aan de geur geven. 

Geurprofiel: Cederhout, Sandelhout, Bergamot, Dennennaalden, Salie, Cypres

Schraap met je vinger of nagel een klein beetje uit het potje en verwarm het tussen de vingers. Breng een kleine hoeveelheid Cologne aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. 

Kenmerken

  • Geïnspireerd op de zomerse avondwandelingen door het bos

  • Geur van warme, rokerige houtnoten 

  • Frisse, fruitig randje van bergamot

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen