Rik v.
De cologne is een absoluut topproduct. Goede geur, niet te overheersend en prettig aan te brengen. Het product dat ik aanvankelijk bestelde bleek slecht leverbaar. Het contact met the alpha men was supergoed. Persoonlijke benadering en echt oplossingsgericht. Een bedrijf kan zich naar mijn mening positief onderscheiden in hoe ze omgaan met klachten of onvoorziene situaties. In mijn geval hebben ze echt super meegedacht. De manier waarop het contact en de afwikkeling verliep maakt dat ik the alpha men als een ontzettend betrouwbare webshop het ervaren.
01 Aug 2019
Je beoordeling toevoegen

Damn Good Soap 
Solid Cologne The Woods

€19,95
Niet op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Solid Cologne The Woods van Damn Good Soap Company, een Cologne in wax vorm. Een hit in de USA en Damn Good Soap Company brengt het naar de Lage Landen.

The Woods is een krachtige mannelijke geur van Damn Good Soap en past qua basis geur perfect in de lijn van Damn Good Soap. The Woods heeft echte de geur van het bos en hout, maar blijft toch erg gangbaar.

Naast dat het er gewoon gaaf uit ziet, laat deze Solid Cologne je ook nog eens goed ruiken. Neem een kleine hoeveelheid van de wax en warm deze een beeje op. Breng de wax aan waar nodig. De Wax is zeer geconcentreerd en je kunt er maanden mee doen. Perfect om mee te nemen in je jas, tas of rugzak en verkrijgbaar in 3 geuren.

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen