Terug
21 products
Terug
21 products

Damn Good Soap Company

Damn Good Soap is gespecialiseerd in het maken van, geen zeep, maar  baardverzorgingsproducten, waaronder mooie kwaliteit baardbalsem en baardolie. De producten van Damn Good Soap worden op de ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Ook worden de producten van Damn Good Soap gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten deze geen parabenen, conserveringsmiddelen en andere schadelijke ingrediënten. De producten van Damn Good Soap worden gemaakt in kleine batches zodat ieder product de aandacht krijgt die hij verdient wat zorgt voor een goede kwaliteit.

 

Waarom Damn Good Soap?

Damn good Soap gaat niet alleen maar over het maken van mooie producten voor mannen. Bij Damn Good Soap hebben ze normen en waarden. Het gaat hierbij om de kleine dingen in het leven die het leven een stukje mooier maken. Vriendschap, avontuur, behulpzaamheid, leven buiten je comfortzone. Zo besef je pas waar je wil zijn in het leven. Damn Good zijn lukt alleen als je je Damn Good voelt en vice versa! Daarom maakt het merk sinds 2012 ambachtelijke, natuurlijke en eerlijke verzorgingsproducten voor de echte man. 

 

Verzorgingsproducten van Damn Good Soap

Damn Good Soap heeft verschillende lijnen met verzorgingsproducten. Zo heeft het merk een uitgebreide baardlijn. Hier vindt je onder andere een baardzeep, baardkam, baardbalsem, baardolie, baardshampoo, vegan baardbalsem en snorwax. Allemaal gemaakt van natuurlijke en eerlijke producten. Ook heeft Damn Good Soap een fijne scheerolie en een soap bar

 

Damn Good Soap producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de verzorgingsproducten van Damn Good Soap? Bestel dan jouw Damn Good Soap producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!