Je beoordeling toevoegen

Dapper Dan 
Style Essentials Gift Box - Deluxe Pomade

€25,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Deze Gift Box van Dapper Dan bestaat uit de essentiële producten die je nodig hebt om iedere dag weer te kunnen genieten van een goed zittend kapsel. Deze box is perfect voor de klassiekere kapsels. De set bestaat dan ook uit een Sea Salt Spray, een Deluxe Pomade en tot slot een kam om je haar in het gewenste model te brengen.

Inhoud:

 

Sea Salt Spray

De Dapper Dan Sea Salt Spray, de nieuwste toevoeging van Dapper Dan en het ideale product voor meer volume, textuur en een matte Finish.

Ontwikkeld door Dapper Dan UK en gemaakt met de mooiste ingrediënten. De Sea Salt Spray kan als pre-styler gebruikt worden voor het aanbrengen van de deluxe pomade of als losse styling. Als Pre-styling geeft deze Sea Salt Spray jouw kapsel een enorm volume, mooie textuur. Werk jouw kapsel af met een Finish voor de langste en beste hold.

Je kunt de Sea Salt Spray ook als losse styling gebruiken. Je krijgt dan een natuurlijk look met veel volume en een mooie textuur, de hold is dan als licht te bestempelen.

 

Deluxe Pomade

De Deluxe Pomade van Dapper Dan is een echte klassieke pomade.

Dapper Dan bestaat pas sinds 2011, maar nu al een gerenomeerde naam in de kapperswereld. De Pomade is van een hoge kwaliteit en heeft een goede old fashion look.
De Deluxe Pomade is een pomade op water-basis en heeft een Medium Hold en Medium Shine. Dit zorgt ervoor dat de Pomade niet hard wordt in je haar en je haren niet teveel glansen. Het product kun je gebruiken in zowel droog als nat haar en is goed te re-stylen gedurende de dag.

Kortom een fijne klassieke pomade in een strakke verpakking.

Geur: Vanille & Citrus

 

Styling Kam

Deze Styling Kam van Dapper Dan is uitgezaagd en vervolgens volledig met de hand tot in de perfectie gepolijst. Hierdoor glijdt de kam soepel door je haar en worden je haren en de onderliggende hoofdhuid niet beschadigd. Ideaal voor het in model brengen van je haar.

Afmetingen: 170 mm x 30 mm

Sea Salt Spray

Breng de Sea Salt Spray aan op vochtig haar en föhn deze in model.

Deluxe Pomade

  1. Neem de gewenste hoeveelheid tussen de handpalmen en wrijf warm
  2. Verdeel gelijkmatig door het haar
  3. Gebruik een beetje om een natuurlijke look te behouden
  4. Gebruik meer product voor een gladde en strakke look

Styling Kam

Gebruik om je haar in het gewenste model te brengen

Kenmerken

  • Essentiële haarstijlingsproducten

  • Brengt je haar iedere dag weer in het gewenste model

  • Geeft je kapsel veel volume en textuur

  • Matte Finish

  • Geur van vanille & citrus

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen