Nihal K.
Super blij mee als women. Mijn 'vrouwelijke' vriendinnen zijn er ook blij mee. Dus je hoeft niet perse een gentlemen te zijn om hier the shoppen. Ik gebruik het als haar en scalp masker voor het douchen. En na het uitwassen voel mijn haar gelijk al superzacht en daarnaast heb ik een een gevoel dat het ook mijn hoofdhuid goed verzorgd. Echt een aanrader.
01 Jun 2020
Je beoordeling toevoegen
-30%

Dax 
Hair Food Plus 4

€6,95
€4,86
Woensdag in huis
Nog 3 op voorraad

De DAX Hair Food Plus 4 is een haarverzorging product met een samenstelling van ingrediënten die het haar en de hoofdhuid gezond houden. Bij dagelijks gebruik zal de gezondheid van het haar en de hoofdhuid vooruit gaan. geschikt voor alle haartypes. 

Gebruik van Hair Food plus 4 bevorderd de gezondheid van haarcellen wat de kans op haaruitval verminderd. Het haar zal minder snel droog worden doordat het product het haar hydrateert maar ook het haar voorziet van stoffen om zelf de vochtbalans op peil te houden.

Wrijf de gewenste hoeveelheid goed over de handen en masseer het product in het haar en de hoofdhuid. Gebruik dagelijks voor het beste resultaat. Te gebruiken voor alle haartypes en lengtes.

Minerale olie: Sluit vocht in zodat het haar niet uit kan drogen en geeft het haar een sterke glans. Voorkomt pluizige krullen.

Vitamine A: Een antioxidant die de gezondheid van haarcellen bevorderd. 

Vitamine E: Bevorderd de haargroei en helpt tegen gespleten punten en uitdroging van haar.

Vitamine D3: Een bewezen middel dat helpt haaruitval te voorkomen.

Panthenol: Een natuurlijk gewonnen olie die het haar voorziet van vocht en gans.

Wheat Protein: Maakt het haar sterker en stelt het haar in staat zelf de vochtbalans op peil te houden.

Kenmerken

  • Houdt het haar en hoofdhuid gezond

  • Geschikt voor alle haartypes

  • Vermindert kans op haaruitval

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen