Terug
1 products
-40%
Dear Barber
€14,95
€8,97
Terug
1 products

Dear Barber

Dear Barber staat bekend om zijn unieke, goede producten en hun mooie uitstraling die in combinatie met elkaar je een luxe beleving zullen bezorgen. Dear Barber werkt samen met alleen de allerbeste kapperszaken en dealers over de hele wereld. Deze kiezen niet alleen voor Dear Barber vanwege hun goede kwaliteit, maar ook vanwege de vintage look en de hele beleving die de producten met zich meebrengen.

Het team van Dear Barber werkt hard om de nieuwste producten te ontwikkelen en de hoogste kwaliteit aan te bieden. De producten van Dear Barber worden gemaakt in de UK en worden niet getest op dieren. 

 

Traditie verandert nooit, ze evolueert 

Bij Dear Barber zeggen ze "traditie verandert nooit, ze evolueert". De producten van Dear Barber worden ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de industrie die alle nieuwtjes als eerst weten om te zorgen dat Dear Barber steeds weer de juiste producten op de markt brengen die perfect aansluiten bij de nieuwste trends.

 

Haar- en baardproducten van Dear Barber

Dear Barber heeft 2 verschillende lijnen op de markt. De 1 richt zich op luxueuze haarproducten. Hier vind je onder andere producten als een shampoo, conditioner en pomade. Ook heeft het merk unieke producten voor je kapsel, zoals een mattifier, fibre shaper en een shaping cream. Unieke producten met unieke uitkomsten. Probeer het eens uit!

Ook heeft Dear Barber een lijn met baard- en scheerproducten. Een goede baardolie, scheerolie, baardbalsem en snorwax staat dan ook op het menu. Genoeg producten om je scheerroutine om te toveren tot een heus verwenmoment.  

 

Dear Barber producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Dear Barber? Bestel dan jouw Dear Barber producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!