Je beoordeling toevoegen

Denman 
D31 - Freeflow Styler - 7 Row

€14,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

Creëer meer volume, ontwar je haar en definieer krullen met deze 3-in-1 styling borstel van Denman.

Voor welke haartypes is deze borstel geschikt?
In vergelijking met de D3 heeft de D31 minder pinnen, verder uit elkaar. Dit maakt de D31 borstel voornamelijk geschikt voor kort tot halflang haar en ontwarren van je krullen. 

Stijl, Vorm & Creëer Volume
De D31 is een 3-in-1 stylingtool voor het creëeren van volume, het ontwarren van dik haar en het definiëren van krullen.

Geschikt voor de föhn
De 7 rijen pinnen zijn wijder uitgespreid waardoor ze perfect zijn voor het bewegen van je haar en het creëeren van een lift tijdens het föhnen. Daarnaast maken de wijder gespreide pinnen de borstel ideaal voor dikker of krullend haar.

Optimale Grip & Controle
Het uniek verspringend pinpatroon resulteert in een optimale grip en controle tijdens het borstelen van je haar.

Comfortabel
Zoals we gewend zijn van Denman heeft ook deze borstel de bekende druppelvormige handvat. Dit handvat ligt comfortabel in de hand en maakt de borstel gebruiksvriendelijk in gebruik.

Borstel je haar altijd van boven naar beneden. Wanneer je namelijk van beneden naar boven borstelt ontstaan er klitten, trek je je haren los en beschadig je je haar.

Probeer daarnaast het liefst iedere keer na gebruik alle haren uit de borstel te verwijderen. Deze haren kun je er met je handen uit trekken, maar er komt een moment dat jouw borstel vol met haren zit die je er maar moeilijk uit krijgt. Heel irritant. Door een tool als de The 'Claw' Baard Borstel Cleaner te gebruiken haal je deze haren er wel makkelijk uit. Je kunt deze Brush cleaner gebruiken voor borstels met varkenshaar en nylon pennen.

Kenmerken

  • Geschikt voor kort tot halflang haar

  • Ideaal voor het ontwarren van dikker of krullend haar

  • Gladde pinnen die makkelijk door het haar glijden

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen