Je beoordeling toevoegen

Denman 
D14 | Handtas Stylingborstel - 5 Rijen

€10,95
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad

Deze haarborstel van Denman is de perfecte borstel voor het ontwarren, polijsten en vormgeven van het haar. Vanwege zijn kleine formaat past de borstel gemakkelijk in je tas en is deze bijvoorbeeld perfect voor op reis.

Voor welke haartypes is deze borstel geschikt?
De Denman D14 is geschikt voor alle haartypes en -lengtes.

Stijl, Vorm & Definieer
De D14 is een multifunctionele borstel voor het ontwarren, stylen, föhnen, definiëren van krullen en het gladmaken van je haar.

Gaat gemakkelijk door je haar
De borstel heeft 5 rijen met perfect gladde pinnen met een rond afgeronde kop om je hoofdhuid te beschermen en te voorkomen dat de borstel in je haar blijft hangen.

Optimale Grip & Controle
Het uniek verspringend pinpatroon resulteert in een optimale grip en controle tijdens het borstelen van je haar.

Comfortabel
Zoals we gewend zijn van Denman heeft ook deze borstel de bekende druppelvormige handvat. Dit handvat ligt comfortabel in de hand en maakt de borstel gebruiksvriendelijk in gebruik.

Borstel je haar altijd van boven naar beneden. Wanneer je namelijk van beneden naar boven borstelt ontstaan er klitten, trek je je haren los en beschadig je je haar.

Probeer daarnaast het liefst iedere keer na gebruik alle haren uit de borstel te verwijderen. Deze haren kun je er met je handen uit trekken, maar er komt een moment dat jouw borstel vol met haren zit die je er maar moeilijk uit krijgt. Heel irritant. Door een tool als de The 'Claw' Baard Borstel Cleaner te gebruiken haal je deze haren er wel makkelijk uit. Je kunt deze Brush cleaner gebruiken voor borstels met varkenshaar en nylon pennen. 

Kenmerken

  • Geschikt voor alle haarlentes en -types

  • Ideaal voor het ontwarren van je haar

  • Gladde pinnen die makkelijk door het haar glijden

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen