Je beoordeling toevoegen

Denman 
D3 - Original Styler - 7 Row

€14,95
Morgen in huis
10+ op voorraad

De Denman D3 is de perfecte haarborstel voor het föhnen en gladmaken van je haar en het definiëren van krullen.

Voor welke haartypes is deze borstel geschikt?
In vergelijking met de D31 heeft de D3 meer pinnen, dichter op elkaar. Dit maakt de D3 borstel voornamelijk geschikt voor kort tot halflang haar en het definiëren van je krullen.

Stijl, Vorm & Definieer
De D3 is een multifunctionele borstel voor het ontwarren, stylen, föhnen, definiëren van krullen en het gladmaken van je haar.

Gaat gemakkelijk door je haar
De borstel heeft 7 rijen met perfect gladde pinnen met een rond afgeronde kop om je hoofdhuid te beschermen en te voorkomen dat de borstel in je haar blijft hangen.

Optimale Grip & Controle
Het uniek verspringend pinpatroon resulteert in een optimale grip en controle tijdens het borstelen van je haar.

Comfortabel
Zoals we gewend zijn van Denman heeft ook deze borstel de bekende druppelvormige handvat. Dit handvat ligt comfortabel in de hand en maakt de borstel gebruiksvriendelijk in gebruik.

Borstel je haar altijd van boven naar beneden. Wanneer je namelijk van beneden naar boven borstelt ontstaan er klitten, trek je je haren los en beschadig je je haar.

Probeer daarnaast het liefst iedere keer na gebruik alle haren uit de borstel te verwijderen. Deze haren kun je er met je handen uit trekken, maar er komt een moment dat jouw borstel vol met haren zit die je er maar moeilijk uit krijgt. Heel irritant. Door een tool als de The 'Claw' Baard Borstel Cleaner te gebruiken haal je deze haren er wel makkelijk uit. Je kunt deze Brush cleaner gebruiken voor borstels met varkenshaar en nylon pennen.

Kenmerken

  • Geschikt voor kort tot halflang haar

  • Ideaal voor het föhnen, gladmaken en definiëren van krullen

  • Gladde pinnen die makkelijk door het haar glijden

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen