Je beoordeling toevoegen

Denman 
D81S - Style & Shine Brush - Small

€21,95
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

De D81 Style & Shine borstels van Denman zijn speciaal ontworpen voor de verzorging, styling en ontwarring van alle haarsoorten.

De zachte en flexibele nylon borstelharen glijden soepel door je haar, komen niet vast te zitten en voelen zacht aan op de hoofdhuid. De natuurlijke varkensharen rondom de nylon borstelharen zorgen ervoor dat je haar op een natuurlijke manier gepolijst wordt. Dit versterkt niet alleen de conditie van je haar, maar zorgt ook voor extra glans. De borstelharen zijn geplaatst in een met lucht gevulde kussen. Dit zorgt ervoor dat de borstel perfect de contouren van je hoofdhuid volgt.

Uiteraard hebben ook deze borstels het bekende traanvormige handvat van Denman dat erg comfortabel in de hand ligt.

Let op: Deze borstel is niet te gebruiken in combinatie met een föhn.

  1. Borstel je haar altijd van boven naar beneden. Wanneer je namelijk van beneden naar boven borstelt ontstaan er klitten, trek je je haren los en beschadig je je haar.

    Probeer daarnaast het liefst iedere keer na gebruik alle haren uit de borstel te verwijderen. Deze haren kun je er met je handen uit trekken, maar er komt een moment dat jouw borstel vol met haren zit die je er maar moeilijk uit krijgt. Heel irritant. Door een tool als de The 'Claw' Baard Borstel Cleaner te gebruiken haal je deze haren er wel makkelijk uit. Je kunt deze Brush cleaner gebruiken voor borstels met varkenshaar en nylon pennen.

Kenmerken

  • Speciaal ontworpen voor de verzorging, styling en ontwarring van je haar

  • Geschikt voor alle haarsoorten

  • Combinatie van zachte en flexibele nylon borstelharen en natuurlijke varkensharen

  • Geeft je haar extra glans

  • Ligt comfortabel in de hand

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen