Je beoordeling toevoegen

Denman 
D83 - Paddle Brush

€21,95
Dinsdag in huis
6 op voorraad

Deze Denman D83 Paddle Brush is perfect voor het snel en zacht stylen van alle haarlengtes en -types. daarnaast is de multifunctionele borstel ook geschikt voor het ontwarren, föhnen en vormen van je haar.

De borstel maakt gebruik van nylon borstelharen met baleinde die soepel door je haar glijden, niet snel vast komen te zitten en je hoofdhuid niet beschadigen. Deze borstelharen zijn geplaatst in een kussen die is gevuld met lucht. Hierdoor volgt de borstel perfect de contouren van je hoofdhuid.

Uiteraard heeft ook deze borstel Denman's bekende, traanvormige handvat die fijn in de hand ligt en ook is geschikt voor kleinere handen.

  1. Borstel je haar altijd van boven naar beneden. Wanneer je namelijk van beneden naar boven borstelt ontstaan er klitten, trek je je haren los en beschadig je je haar.

    Probeer daarnaast het liefst iedere keer na gebruik alle haren uit de borstel te verwijderen. Deze haren kun je er met je handen uit trekken, maar er komt een moment dat jouw borstel vol met haren zit die je er maar moeilijk uit krijgt. Heel irritant. Door een tool als de The 'Claw' Baard Borstel Cleaner te gebruiken haal je deze haren er wel makkelijk uit. Je kunt deze Brush cleaner gebruiken voor borstels met varkenshaar en nylon pennen.

  2.  

Kenmerken

  • Perfect voor het ontwarren, föhnen, stylen en shapen van je haar

  • Geschikt voor alle haarlengtes en -types

  • Nylon borstelharen met baleinde

  • Beschadigd niet je hoofdhuid

  • Ligt fijn in de hand

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen