Je beoordeling toevoegen

Denman 
D1 - Gentle Styler - 8 Row

€14,95
Morgen in huis
9 op voorraad

Deze D1 borstel van Denman is speciaal ontworpen voor het ontwarren, shapen en stijlen van kwetsbaar haar.

Voor welke haartypes is deze borstel geschikt?
De borstel heeft extra zachte pinnen en de pad waar de borstelharen in zitten is ook nog zachter dan de standaard styling borstels van Denman. Dit zorgt ervoor dat deze borstel speciaal geschikt is voor kwetsbaar haar, kinderen waarbij het haar net begint te groeien en zelfs voor mensen met veel haarverlies.

Stijl, Vorm & Definieer
De D4 is een multifunctionele borstel voor het ontwarren, stylen, föhnen, definiëren van krullen en het gladmaken van je haar.

Gaat gemakkelijk door je haar
De borstel heeft 8 rijen met perfect gladde, extra zachte pinnen met een rond afgeronde kop om je hoofdhuid te beschermen en te voorkomen dat de borstel in het haar blijft hangen.

Optimale Grip & Controle
Het uniek verspringend pinpatroon resulteert in een optimale grip en controle tijdens het borstelen van je haar.

Comfortabel
Zoals we gewend zijn van Denman heeft ook deze borstel de bekende druppelvormige handvat. Dit handvat ligt comfortabel in de hand en maakt de borstel gebruiksvriendelijk in gebruik.

Deze borstel is niet geschikt om mee te föhnen, gebruik daarvoor een Vent Brush.

Borstel je haar altijd van boven naar beneden. Wanneer je namelijk van beneden naar boven borstelt ontstaan er klitten, trek je je haren los en beschadig je je haar.

Probeer daarnaast het liefst iedere keer na gebruik alle haren uit de borstel te verwijderen. Deze haren kun je er met je handen uit trekken, maar er komt een moment dat jouw borstel vol met haren zit die je er maar moeilijk uit krijgt. Heel irritant. Door een tool als de The 'Claw' Baard Borstel Cleaner te gebruiken haal je deze haren er wel makkelijk uit. Je kunt deze Brush cleaner gebruiken voor borstels met varkenshaar en nylon pennen.

Kenmerken

  • Geschikt voor kwetsbaar haar

  • Heeft extra zachte pinnen

  • Ideaal voor het stylen en ontwarren van het haar

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen