Jörgen v.
Prima voor wat ze moeten doen. Als newbie met een safety razor heb ik deze mesjes aangeschaft omdat ze redelijk vergevend zouden zijn. Dat is het geval dus dat houd de moed erin om te blijven scheren met een safety razor. Al zou ik na wat ervaring een volgende keer overstappen op een mesje met een wat scherpere classificatie. Maar nogmaals super om mee te starten, netjes verpakt en goed betaalbaar.
01 Feb 2020
Laurens
Fijn mesje. Ik ben een ‘absolute beginner’, dat je het weet. Ik vind dit mesje lekkerder dan de muhle die bij mijn mes kwam (muhle hexagon, heel blist ding). Ik snij me er in ieder geval minder mee lijkt het. Ik kan er ook een beetje mee ‘nakrabben’ zonder er last van je krijgen. Mijn vergelijk is echter beperkt.
15 Apr 2018
Je beoordeling toevoegen
-10%

Derby 
Double Edge Blades

€1,25
€1,13
Dinsdag in huis
10+ op voorraad

De Double Edge Blades van Derby met een scherpte van 1 op de schaal van 5.

De double edge blades van Derby zijn de ideale mesjes om te beginnen met scheren, ze zijn erg vergevingsgezind. De double edge extra blades zijn per mesje verpakt in paraffinepapier en er gaan 5 mesjes in een pakje (bij de 100 stuks verpakking zijn ze niet ook nog per 5 verpakt). De Derby Blades worden gemaakt in Turkije van Zweeds RVS. De mesje hebben een hoog koolstofgehalte en worden met Platina gecoat om zo een lange levensduur te garanderen. De mesje van Derby zijn van een goede kwaliteit.

Kenmerken

  • Scherpte 1 op schaal van 5

  • Perfect om mee te beginnen

  • Apart verpakt om beschadiging te voorkomen

4 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen