Terug
20 products
Terug
20 products

Dermalogica

Ben je op zoek naar huidverbeterende skincare zonder irriterende stoffen als parfum, alcohol, minerale oliën of kleurstoffen? Dan is Dermalogica je merk.

Dermalogica richt zich op het verbeteren en gezond maken van de huid. Om dit te bereiken bevatten de producten van Dermalogica geen ingrediënten die de irriterende stoffen bevatten en de huid verstoppen wat zorgt voor puistjes, zoals lanoline, parfum, kleurstoffen en gedenatureerde alcohol. Daarnaast worden de producten van Dermalogica alleen verkocht bij winkels die zijn gespecialiseerd in het verkopen van cosmetica. De producten van Dermalogica zijn vrij van microplastics, schadelijke of nutteloze ingrediënten, en zijn niet getest op dieren.

De producten van Dermalogica worden in Amerika geproduceerd en mogen alleen maar verkocht worden via instituten waardoor Dermalogica opgeleide, zeer professionele, huid experts werken. Dermalogica werkt volgens normen en waarden, en educatie en onderzoek staat hoog in het vaandel. Wij van The Alpha Men zijn dan ook trots dat wij tussen dit rijtje met specialisten staan!

 

Het ontstaan van Dermalogica

De Engelse schoonheidsspecialiste Jane Wurwand heeft in 1986 het merk in het leven geroepen. Jane had een uitgebreide opleiding gevolgd en had zich breed gespecialiseerd in huidverbetering. Op dat moment waren er nog geen vervolgopleidingen om daadwerkelijk een huidspecialist te worden. En als iets er niet is, dan creëer je het zelf. Jane zette in 1983 een eigen opleidingsinstituut op in Californië genaamd “The International Dermal Institute (IDI)”. Tegenwoordig heeft het IDI wereldwijd meer dan 40 vestigingen.

Na de oprichting van haar merk Dermalogica, wilde Jane producten die de huid zouden verbeteren en gezond zouden maken. De focus werd verplaatst van ‘beauty’ naar huidgezondheid. De producten moesten dan ook zonder ingrediënten als alcohol, kleurstoffen en parfum zijn, en ook moesten ze cruelty free zijn.

 

Producten van Dermalogica

Dermalogica heeft voor alle stappen van je huidverzorgingsroutine wel een geschikt product. De basis van je huidverzorging begint met het reinigen van je huid met een goede cleanser. Gebruik daarom de Dermalogica Special Cleansing Gel als eerste stap. Deze zeepvrije schuimende reinigingsgel is geschikt voor de normale tot vette huid. 

Als tweede stap wil je er zeker van zijn dat alle restjes vuil verleden tijd zijn. Gebruik dan bijvoorbeeld een toner zoals de Dermalogica Multi Active Toner of de Dermalogica Antioxidant Hydra Mist. Deze sprays kunnen extra gebruikt worden om de hydratatie van je huid een boost te geven. Daarnaast zijn ze ontzettend lekker om een verfrissend gevoel te creëren. 

Als je de reiniging goed hebt gedaan, kan je kiezen voor een serum, zoals de Dermalogica BioLumin-C Serum. Dit is een serum die je huid verstevigd, verheldert en fijne lijntjes laat verdwijnen. Geschikt voor alle huidtypes! Mocht je een ander product zoeken, kijk dan eens naar een booster. De Dermalogica Skin Hydrating Booster is dan een goede optie. 

De volgende stap is een goed dagcrème of nachtcrème. De Dermalogica Active Moist is een all-time bestseller. Geschikt voor een gecombineerde tot vette huid en de basis van een gezonde huid. 

Uiteraard kan je je gezichtsverzorgingsroutine uitbreiden met de producten van Dermalogica. Zo heeft het merk onder andere een oogcrème, douchegel, gezichtsscrub, gezichtsmasker, bodylotion, zonnebrandcrème en nog veel meer in hun assortiment. Genoeg om eens een kijkje te nemen!

 

Dermalogica producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Dermalogica? Bestel dan jouw Dermalogica producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!