Je beoordeling toevoegen

Dick Johnson 
Ball Wax

€9,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Ball Wax is een Finse innovatie die is ontwikkeld om het welzijn van de intieme delen van mannen te verbeteren. Het verzacht en vermindert irritatie rondom de scrotum, terwijl zweterige, jeukende en slecht ruikende ballen snel worden verholpen. 

Als je veel zit, bijvoorbeeld op je werk of in de bioscoop, en een strakke boxer draagt, kunnen je ballen flink gaan zweten. Gebruik Ball Wax eenmaal per dag en geniet de hele dag van het gevoel van frisse, zijde zachte ballen.

Ball Wax is ook te gebruiken na het scheren om irritaties door het schuren van ballen tegen je ondergoed te voorkomen. Ook tijdens het joggen of fietsen kan de intieme zone soms wat geïrriteerd raken. Wrijf een beetje wax op de pijnlijke plek en je kunt weer lekker doorsporten, ideaal dus!

Je kunt Ball Wax gebruiken als aftershave balsem, baardbalsem of op andere lichaamsdelen om de geïrriteerde, droge huid te hydrateren en te kalmeren. Zelfs voor baby's met luieruitslag werkt deze wax uitstekend.

De Ball Wax is een volledig natuurlijk, hypoallergeen product die iedereen kan gebruiken.

Wrijf een kleine hoeveelheid van de wax iedere dag op de intieme zone. Bij irritatie of pijnlijke plekken kan de wax direct aangebracht worden. 

Shea Butter, Tocoperyl Acetate (Natural E-vitamin)

Kenmerken

  • Verzacht en vermindert irritatie rondom de scrotum

  • Voorkomt zweterige, jeukende en slecht ruikende ballen

  • Natuurlijk, hypoallergeen product

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen