Terug
15 products
Bestseller
Doers of London
€19,95
Bestseller
Doers of London
€21,95
Bestseller
Doers of London
€19,95
Bestseller
Doers of London
€17,95
Bestseller
Doers of London
€16,95
Bestseller
Doers of London
€17,95
Doers of London
€21,95
Doers of London
€15,95
-5%
€39,90
€37,95
-5%
Doers of London
€41,90
€39,95
-5%
Doers of London
€39,90
€37,95
Terug
15 products

Doers Of London

Doers Of London is een nieuw merk uit London opgericht door verschillende hardwerkende ondernemers. Ondernemers die door hun jarenlange ervaring in het maken en verkopen van kwalitatief hoogstaande producten een kans zagen voor een product dat zich onderscheidt van de rest. 

Zij misten een product voor de gewone hardwerkende man. Een product zonder toeters en bellen die doet waar het voor bedoeld is en beoordeeld wordt op de werking. Voor mannen die niet bang zijn om de handen vuil te maken. 

Het resultaat van dit idee is een lijn aan producten van hoogstaande kwaliteit die de beste natuurlijke ingrediënten bevatten maar door elke werkende man betaald kan worden. Producten die doen wat ze beloven zodat iedere man recht op zijn doel af kan gaan.

De producten van Doers Of London zijn geschikt voor iedereen dankzij de formule van alleen natuurlijke ingrediënten.

  • Geen parabenen
  • Geen PEG, Geen SLS
  • Geen siliconen
  • Geen minerale oliën 
  • Geen glycolen 
  • Geen TEA, geen DEA
  • Geen synthetische geurstoffen
  • Geen synthetische kleurstoffen

Facial Cleanser

Deze gezichtsreiniger produceert een aangename schuim die het gezicht ontsmet zonder irritatie en onzuiverheden in het gezicht. De gezichtsreiniger reguleert ook gelijk de talgproductie van de huid.

Shave Cream

De Shave Cream van Doers of London maakt scheren makkelijker, aangenamer en beschermt de huid tegen irritatie. Het beschermt de huid tegen schade van de mesjes en laat het mesje soepeler over de huid glijden. Dankzij de helende ingrediënten zal de huid niet geïrriteerd raken of rood worden. 

Hydrating Face Cream

De Hydrating Face Cream van Doers of London verzorgd de huid op alle vlakken. Helpt tegen irritatie, roodheid en gaat tekenen van ouderdom tegen. De huid word diep gehydrateerd waardoor de huid zacht en gezond aanvoelt. Het product trekt snel in en voelt niet vettig aan.

Shampoo

De Shampoo van Doers of London is een lekker schuimende shampoo gemaakt om het uiterste uit de dag te halen. Samengesteld om het haar te versterken, een natuurlijke glans te geven en de hoofdhuid gezond te houden.

Body Wash

De Body Wash van Doers of London is een heerlijke natuurlijke body wash die de huid reinigt maar niet uitdroogt. Geeft het lichaam een heerlijke en frisse geur. Is op elk moment te gebruiken. In de ochtend, avond of na het sporten.