Sander L.
Na 20 verschillende trimmers op batterij heb ik deze gekocht, die andere dingen hielden het geen jaar uit. Want na je 30ste groeien de haren uit alle gaten van mn hoofd, zelfs mn kinderen staan verbijsterd te kijken. Ik heb zo het idee dat deze langer meegaat, en anders kan ik m nog gebruiken als noodhamer in de auto wat t ding is super sterk.
16 Mar 2021
Lydie v.
Mijn vader kreeg dit kleine handige apparaatje cadeau van mij voor kerst. Hij was super sceptisch! En na gebruik enorm verrast hoe goed het werkt :) Heel blij is hij dat hij eindelijk afstand kan doen van al die gammele elektrische varianten, die verspreid liggen in zijn huis zonder werkende batterijen.
01 Jan 2021
Alexander H.
TOP TOOL. Geen batterijen dus altijd bruikbaar. Klein en handig. Doet precies wat het moet doen. Beter dan welke oplossing dan ook die ik hiervoor heb geprobeerd. Prijzig dingetje, maar elke cent waard en voor de eeuwigheid bruikbaar :-). Dus dan valt de prijs wel weer mee. Ook nog mooi qua bouw kwaliteit.
02 Dec 2020
Peter N.
Had eerder al heel wat van die neustrimmers op een batterij versleten maar hier is echt over nagedacht. De Klipette knipt je neusharen perfect en komt door het ergonomisch design ook op plekken in je neus die eerder moeilijk bereikbaar waren. De klipette is gemaakt van edelmetaal en goed en eenvoudig te reinigen. Daarnaast is hij duurzaam en heb je ook geen batterijen meer nodig. Echt een aanrader.
01 Dec 2020
Je beoordeling toevoegen
-9%
Bestseller

Dovo 
Klipette

€45,95
€41,95
Dinsdag in huis
10+ op voorraad

Pijnloos, eenvoudig en met precisie je neus-en oorharen verwijderen doe je met de Klipette van Dovo. Deze compacte neushaar trimmer heeft aan de binnenkant roterende cirkelvormig precisiemessen die je eenvoudig met twee handen kan bedienen. Door aan de onderste handgreep van de Klipette te draaien gaan de mesjes roteren. Hierdoor worden de haartjes pijnloos en zorgvuldig afgeschoren, en niet uit je neus (of oor) getrokken. Met deze Klipette kan jij je neushaar dus comfortabel en pijnloos verwijderen.

De Klipette is voorzien van een zeer sterke behuizing van roestvrij staal die een levenlang mee gaat. Hoewel de Klipette er intimiderend uit kan zien, is de Dovo juist zachter en eenvoudiger dan de gemiddelde trimmer. Ook houdt de Klipette rekening met je zicht. Omdat je niet goed kan zien waar je trimt, is dit apparaat speciaal ontworpen om wondjes te voorkomen. 

Ultraslank ontwerp - slechts 6,6 cm lang

De Klipette werkt niet op stroom of batterijen, maar met de hand.

  1. Stop de Klipette voorzichtig in je neusgat en draai aan de onderste handgreep om de precisiemessen te activeren.
  2. Draai deze heen en weer om de neushaartjes pijnloos en zorgvuldig te verwijderen.
  3. Spoel de snijkop af met water voor een snelle reiniging of verwijder de binnenste as voor een grondigere reiniging.

Kenmerken

  • Geen batterij nodig

  • Pijnloos neushaar verwijderen

  • Makkelijk te reinigen

  • Compact formaat

4 sterren uit 13 reviews
Uw review toevoegen