Je beoordeling toevoegen

Dovo 
Open scheermes 6/8 Ebbenhout - Bismarck

€159,95
Levertijd 3 werkdagen
Op bestelling
Waarom een Pre Order?
Dit product ligt (nog) niet in ons magazijn. Plaats nu de pre oder, dan wordt dit product speciaal voor jou besteld en wij leveren hem binnen de aangegeven levertijd bij jou af. Bestel je dit product i.c.m. andere producten en wil je de overige producten wel direct geleverd hebben, geef ons een seintje of plaats het in twee orders.
Lees meer informatie over pre-orderen
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Dit scheermes van Dovo is speciaal ontworpen voor de mensen die houden van het traditionele scheren. Het mes gedeelte is gemaakt van hoogwaardig carbon staal, heeft mooie gouden ets details en is vlijmscherp waardoor je jezelf met uiterste precisie kunt scheren. Het handvat van dit mes is gemaakt van essenhout, wat het mes een traditionele uitstraling geeft en het mes is met een breedte van 6/8 inch, 1,90500 cm, iets breder dan de andere scheermessen van Dovo maar desondanks ligt deze ook perfect in de hand. Het scheren met een open mes kan in het begin nog lastig zijn, oefen daarom de eerste dagen rondom de bakkebaarden en wangen om het gevoel te krijgen en begin daarna pas met het scheren van je kin en nek. Slijp het mes met enige regelmaat om de scherpte te behouden.

  1. Smeer je baard en snor in met een scheerzeep of gel.
  2. Houd het scheermes tussen je duim en 3 vingers op een hoek van 30 graden ten opzichte van de huid.
  3. Houd met je andere hand de te scheren huid strak.
  4. Begin met scheren en laat het mes als het ware met de baard mee glijden zonder te veel druk uit te oefenen.

Om zo lang mogelijk van je te kunnen genieten is het handig om het mes droog te bewaren om erosie te voorkomen en af en toe het mes in te smeren met een druppel olie. Voor het slijpen van je mes kun je beste een scheerriem gebruiken.

Kenmerken

  • Traditioneel scheren

  • Scheer met uiterste precisie

  • Gemaakt van essenhout

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen