Je beoordeling toevoegen
-30%

Dovo 
Straight Razor 3/8 - Inox - Black

€116,95
€81,86
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De Straight Razor 3/8 - Inox van Dovo is het laatste traditionele scheermes in de productlijn van Dovo. Voor de uitvinding van verwisselbare scheermesjes, waren deze platgeslepen messen heel gewoon voor het bijhouden van de contouren van je baard. 

Het scheermes is gemaakt van 1.4034 RVS. Dit metaal biedt een goede corrosieweerstand tegen zepen water en stoom wat dit zeer geschikt maakt voor het produceren van hoogwaardige scheermessen. Daarnaast vereist deze moderne metaallegering zeer weinig onderhoud en is deze makkelijk schoon te maken, wat het scheermes ook perfect maakt voor nieuwkomers. De details van het mes zijn verguld met 24-karaats goud.

De bladbreedte van 3/8 inch en de Franse punt zorgen ervoor dat je de contouren van je baard tot op de millimeter nauwkeurig kunt bijwerken. Dit maakt deze straight razor erg populair onder de ervaren scheerders en professionele kappers.

Het handvat is gemaakt van PMMA, wat ook wek acrylglas wordt genoemd. Een ingewikkeld polijstproces geeft dit acrylglas zijn onmiskenbare glans die het mes een luxe uitstraling geeft. Het voordeel van acrylglas, is dat je niet speciaal voor dit materiaal hoeft te zorgen en dat zeepresten en vuil eenvoudig met een vochtige doek zijn af te vegen.

  1. Smeer je baard en snor in met een scheerzeep of gel.
  2. Houd het scheermes tussen je duim en 3 vingers op een hoek van 30 graden ten opzichte van de huid.
  3. Houd met je andere hand de te scheren huid strak.
  4. Begin met scheren en laat het mes als het ware met de baard mee glijden zonder te veel druk uit te oefenen.

Het scheren met een open mes kan in het begin nog lastig zijn, oefen daarom de eerste dagen rondom de bakkebaarden en wangen om het gevoel te krijgen en begin daarna pas met het scheren van je kin en nek.

Kenmerken

  • Perfect voor het bijhouden van de contouren van je baard

  • Gemaakt van 1.4034 RVS

  • Biedt een goede corrosieweerstand tegen zepen water en stoom

  • Heeft weinig onderhoud nodig

  • Populair onder de ervaren scheerders en professionele kappers

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen