Je beoordeling toevoegen

Dr K Soap Company 
Baard Balsem - Cool Mint

€14,95
Morgen in huis
6 op voorraad

De Cool Mint Baard Balsem van Dr. K Soap Company. Hydrateert en verzorgd de huid en haren van je baard, ook ideaal om je baard in model te brengen.

Met de handgemaakt in een gaaf blikje. Zoals je verwacht hydrateert de baard balm de huid en haren, jeuk en een droge huid worden hiermee voorkomen. De Baard Balsem van Dr. K Soap Company heeft als basis ingrediënten Shea Butter, Coconut Oil en Beeswax.

Shea Butter is een natuurlijk hydraterend ingrediënt met Vitamine A en E, zowel de baard als de huid worden hiermee in optimale conditie gehouden.
Coconut Oil is een crème achtige substantie die de baard balm zacht maakt en droogte van de huid voorkomt. Droogte in je baard ontstaat door een te kort aan vet(talg). Coconut Oil bestaat voor 90% uit verzadigde vetten en brengt het vetgehalte van je baard en huid weer op peil. Daarnaast geeft het je baard een gezonde glans.
Beeswax is toegevoegd aan de baard balm om je baard te kunnen stylen.

Aan de baard balsem van Dr. K. Soap Company is geen parfum toegevoegd, maar Peppermint Oil. Deze essentiële olie heeft een positief effect op je huid en geeft je baard een frisse geur.

  1. 1. Neem een kleine hoeveelheid balsem op je vingertoppen
  2. Rub het een beetje warm, totdat het makkelijk smeert
  3. Breng het in je baard en maak het in model met een kam of je vingertoppen
  4. Makkelijk uit te wassen met warm water en een beetje zeep

Kenmerken

  • 100% handgemaakt

  • Natuurlijke ingrediënten

  • Hydrateert de haren en huid

3 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen