Je beoordeling toevoegen

Dr K Soap Company 
Baard Balsem - Zero

€13,95
Morgen in huis
7 op voorraad

Deze baard balsem van Dr K Soap Company is speciaal ontworpen om de baard en de onderliggende huid te verzorgen, maar ook om je baard mooi in model te houden.

De balsem is geurvrij zodat deze gemakkelijk met je favoriete baardproducten is te combineren zonder dat de geuren botsten en is met de hand gemaakt volgens de strikte cosmetica richtlijnen van de EU. De belangrijkste ingrediënten uit de balsem zijn shea butter, kokosolie en bijenwas

Shea Butter: Shea Butter wordt vaak gebruikt in natuurlijke verzorgingsproducten en staat bekend om zijn vochtinbrengende en verzachtende eigenschappen. Ook wordt Shea Boter gebruikt voor de behandeling van brandwonden en andere huidaandoeningen en is deze rijk aan vitamine A & E die de baard en onderliggende huid goed verzorgen.
Kokosolie: Kokosolie is een natuurlijke, verzachtende en vochtinbrengende crème die vaak wordt gebruikt tijdens het behandelen van roos, huidinfecties en andere huidaandoeningen. Vanwege zijn vele oliën en hoge vetgehalte, geeft kokosolie de baard en onderliggende huid een verbazingwekkende hydratatie en is deze het perfecte ingrediënt voor de conditionering van de baard en huid.
Bijenwas: Bijenwas is toegevoegd aan de balsem om je baard te kunnen stylen.

  1. Neem een kleine hoeveelheid balsem op je vingertoppen.
  2. Rub het een beetje warm, totdat het makkelijk smeert.
  3. Breng het in je baard en maak het in model met een kam of je vingertoppen.
  4. Makkelijk uit te wassen met warm water en een beetje zeep.

Coconut (Cocos nucifera) Olie, Shea (Butyrospermum parkii) Boter, Bijenwas, Vitamine E (Tocoferol)

Kenmerken

  • Volledig met de hand gemaakt

  • Perfect te combineren met je favoriete baardproducten

  • Geeft de baard en onderliggende huid een goede verzorging

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen