Helaas..
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie. Keer met de knop hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar homepagina

Dr. K Soap Company

In 2011 is Dr. K Soap Company opgericht. De passie voor het produceren van handgemaakte huid,- baard- en lichaamsverzorging is terug te zien in hun hoogwaardige producten. De producten zijn gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten en worden gemaakt in hun eigen lab in County Cork, Ierland. Elk individueel product wordt zorgvuldig onderzocht en ontworpen om zo de functionaliteit en kwaliteit tot topniveau te tillen.

 

Ontstaan Dr. K Soap Company

Dr. K Soap Company is opgericht toen de eigenaar, Rob (Dr K.), zijn plaats als onderzoeker aan een universiteit in Ierland kwijt raakte. Het wetenschappelijke proces van het maken van verschillende producten had Rob altijd al aangetrokken en de stap om zijn eigen verzorgingsproducten te ontwikkelen was dan ook niet zo moeilijk. Sinds het begin maakt Dr. K Soap Company al producten met ingrediënten die goed zijn voor de huid en geen schadelijke chemicaliën bevatten waarmee Dr. K Soap Company zich al snel onderscheidde van de rest.

 

Waarom Dr. K Soap Company?

Vandaag de dag worden Dr. K Soap Company's producten verkocht in meer dan 1000 winkels in Europa en dagelijks komen hier weer nieuwe bij. Ook voldoen de producten van Dr. K Soap Company aan de cosmetische regels van de EU, worden deze niet getest op dieren en zijn de producten van Dr. K Soap Company vrij van SLS, parabenen en andere schadelijke stoffen. 

 

De producten van Dr. K Soap Company

In de loop van de tijd is het aanbod van de Dr. K Soap Company producten flink gegroeid. In onze shop vind je alles voor de verzorging van de baard en je lichaam. In de categorie baardverzorging hebben ze onder andere een baardzeep, baard tonic, baardbalsem en snorwax. Allemaal in heerlijke geuren met fijne natuurlijke ingrediënten. 

Ook je lichaam wordt vrolijk van de producten van Dr. K Soap Company. Je vindt in hun assortiment onder andere scheerolie, aftershave balsem, soap bar en  scheerzeep.

 

Buiten de uiterst goede kwaliteit en de natuurlijke ingrediënten, worden de producten Dr. K Soap Company ook nog aangeboden in de heerlijke geuren Cool Mint, Fresh Lime, Woodland en Peppermint.

 

Dr. K Soap Company producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Dr. K Soap Company? Bestel dan jouw Dr. K Soap Company producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!