Terug
33 products
Dr K Soap Company
€15,95
Dr K Soap Company
€14,95
Dr K Soap Company
€8,95
Terug
33 products

Dr K Soap Company

Hoe is Dr K Soap Company ontstaan?

Dr K Soap Company is ontstaan uit de pure passie voor het maken van handgemaakte verzorgingsproducten van hoge kwaliteit met het gebruik van pure, natuurlijke ingrediënten. Dr K Soap Company is opgericht toen de eigenaar, Rob (Dr K), zijn plaats als onderzoeker aan een universiteit in Ierland kwijt raakte. Het wetenschappelijke proces van het maken van verschillende producten had Rob altijd al aangetrokken en de stap om zijn eigen verzorgingsproducten te ontwikkelen was dan ook niet zo moeilijk. Sinds het begin maakt Dr K Soap Company al producten met ingrediënten die goed zijn voor de huid en geen schadelijke chemicaliën bevatten waarmee Dr K Soap Company zich al snel onderscheidde.

 

Goed voor de huid

Vandaag de dag worden Dr K Soap Company's producten verkocht in meer dan 1000 winkels in Europa en dagelijks komen hier weer nieuwe bij. De producten van Dr K Soap Company worden met de hand gemaakt en worden ontwikkelt in een laboratorium in Ierland. Ook voldoen de producten van Dr K Soap Company aan de cosmetische regels van de EU, worden deze niet getest op dieren en zijn de producten van Dr K Soap Company vrij van SLS, parabenen en andere schadelijke stoffen.

 

Aanbod

In de loop van de tijd is het aanbod van de Dr K Soap Company producten flink gegroeid. In onze shop vind je alles voor de verzorging van de baard en je lichaam. Buiten de uiterst goede kwaliteit en de natuurlijke ingrediënten, worden de producten Dr K Soap Company ook nog aangeboden in de heerlijke geuren Cool Mint, Fresh Lime, Woodland en Peppermint.