Geweldige mannelijke houtachtige geur
De Duke Cannon Natural Charcoal Deodorant - Sandalwood & Amber is een natuurlijke deodorant met een geweldige mannelijke houtachtige geur die niet overheersend is. Gemakkelijk aan te brengen, geen kalkresten op mijn overhemd en het blijft de hele dag zitten! De geur, textuur en consistentie zijn perfect. Wat valt er nog meer te zeggen?
24 Nov 2022
Je beoordeling toevoegen

Duke Cannon 
Natural Charcoal Deodorant - Sandalwood & Amber

€14,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Niemand om je heen hoeft te ruiken hoe hard je wel niet hebt gewerkt. Met de Natural Charcoal Deodorant's van Duke Cannon hoef je je dan ook geen zorgen te maken dat dit gebeurd.

De deodorant maakt gebruik van de kracht van houtskool wat de deodorant geschikt maakt voor werkdagen van 12 uur, niet voor een instagram-webinar van een half uurtje. De actieve kool helpt namelijk gifstoffen te verwijderen en de huid te deodoriseren. 

Geur: Sandelwood & Amber. Een mannelijke, subtiele geur van licht gekruid hout en frisse vetiver met rijke hints van leer.

De deodorant is gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, geschikt voor alle huidtypes en vrij van alcohol en aluminium.

  1. Breng aan onder beide oksels.

PROPYLEENGLYCOL, WATER (AQUA, EAU), NATRIUMSTEARAAT, GEUR*, ALOË BARBADENSIS BLADEXTRACT, TOVERHAZELAARDESTILLAAT, TOCOFERYLACETAAT (VITAMINE E), ETHYLHEXYL GLYCERINE, HOUTSKOOLPOEDER

*MENGSEL VAN NATUURLIJKE EN SYNTHETISCHE OLIE

Kenmerken

  • Niemand hoeft te ruiken hoe hard je hebt gewerkt

  • Maakt gebruik van de kracht van houtskool

  • Geschikt voor werkdagen van 12 uur, niet voor een instagram-webinar van een half uurtje

  • Verwijdert gifstoffen en deodoriseert huid

  • Heeft een mannelijke, subtiele geur van licht gekruid hout en frisse vetiver met rijke hints van leer

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen