Je beoordeling toevoegen

Duke Cannon 
Tactical Scrubber + Bourbon Soap

€29,95
Morgen in huis
5 op voorraad

Upgrade je doucheritueel met deze set van Duke Cannon. De set bestaat uit de tactical srubber van Duke Cannon en een van hun unieke zepen die je hier in kunt doen.

Inhoud:

 

Tactical Scrubber

De Tactical Scrubber van Duke Cannon is een vernieuwde versie van de al bestaande soap on a rope. De tactical scrubber is namelijk een soort "zeepzakje" waar je je zeep in kunt doen en heeft dus een touwtje die je tijdens het wassen om je pols kunt doen zodat de zeep niet valt. 

De tactical scrubber is gemaakt van grof gaas voor het schrobben van bijvoorbeeld je handen en voeten, maar heeft ook een zachter gaas voor het wassen van de minder ruige gebieden. De tactical scrubber is gemaakt van Amerikaanse militaire kwaliteit en daarmee perfect voor thuis, op vakantie en zelfs op het veld.

Big American Bourbon Soap

Voor deze zeep heeft Duke Cannon samengewerkt met Buffalo Trace Distillery om de bekroonde Kentucky Straight Bourbon Whisky aan de zeep toe te voegen. Waarom? Gewoon omdat het kan!

Op de vraag of bourbon ook voordelen heeft op de huid antwoord Duke Cannon dan ook: "We hebben geen idee, maar bourbon heeft de neiging om alles beter te maken, dus waarom niet?"

De zeep is gemaakt in Amerika en ontwikkeld ter ere van de onafhankelijke pioniersgeest van de Amerikaanse veteranen. Met zijn gewicht van 283 gram is de zeep 2-3 keer zo groot als gewone zepen.

Geur: De zeep heeft een mannelijke, niet te overheersende, geur van eikenhouten vaten.

  1. Doe de zeep in de tactical scrubber.
  2. Gebruik tijdens het douchen.

Big American Bourbon Soap

NATRIUMTALLOWAAT, NATRIUMCOCOAAT EN/OF NATRIUMPALMPITAAT, AQUA, GLYCERINE, GEUR, ZEA MAYS (MAÏS) KERNEL MEAL, BUFFALO TRACE BOURBON, IJZEROXIDEN, NATRIUMCHLORIDE, PENTASODIUM PENTETATE

Kenmerken

  • Upgrade je doucheritueel

  • Laat je zeep nooit meer vallen

  • Heeft een mannelijke, eikenhouten geur

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen