Je beoordeling toevoegen

Dutchbeards 
Baardolie - Nature's Delight

€1,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

Voor de mannen die recht door zee zijn. Geen geuren en geen poespas. Alleen maar pure verzorging voor de baard. Perfect voor mannen die allergisch zijn voor essentiële oliën of geen geur in hun baard willen.

De baardolie is een basis van Argan olie, Vitamine E, Druivenpit olie, Abrikozenpit en Zoete Amandel Alleen maar natuurlijke Ingrediënten dus.

Argan olie en Vitamine E: Verzorgd het haar. Bevat antioxidanten die het haar voeden en gezonder maken.

Jojoba olie en Zoete Amandel:Maken de haren zachter en worden makkelijk door de huid opgenomen.

Druivenpit olie:is geschikt voor elke huid- en baardtype Deze olie maakt het geheel wat dunner en trekt goed in je baard en huid.

Abrikozenpitversoepelt de huid en haren, maakt glad en geeft glans. Bomvol vitamines en antioxidanten (vitamine E, A, B (B1, B2, B3, B5 en B6), C, caroteen, niacine en foliumzuur.)

Wrijf een aantal druppels (3-10) tussen de handen warm. masseer van onder naar boven in de baard. Kam de baard om de olie goed door de baard te verdelen. Hoeveel druppels je nodig hebt hangt af van de grootte van je baard en hoeveel jouw baard en huid nodig hebben.

Tip:Verdwijnt de geur? Maak je handen vochtig en ga door je baard. De geur zal weer opleven.

Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Tocopheryl Acetate

Kenmerken

  • Geen geuren en andere poespas

  • Perfect te gebruiken met je andere baardproducten of parfum

  • Laat je baardharen zijdezacht aanvoelen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen