Je beoordeling toevoegen
-10%

Bullfrog 
Eau de Parfum - Elisir N.2

€94,95
€85,46
Dinsdag in huis
6 op voorraad

De Elisir - N.2 Eau de Parfum van Bullfrog is geïnspireerd door de oude sjamanitische traditie waar ze paolo santo verbrandden tijden het inwijdingsritueel. Dit resulteert in een heerlijke warme geur die het best is te omschrijven als een kruidige en wierook-achtige geur van palo santo. De Parfum blijft lang langen en zit in een prachtige, glazen flesje met verstuiver. 

Geurprofiel: Palo Santo (Heilig Hout), Rook, Wierook

Breng een kleine hoeveelheid parfum aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op dat een parfum op basis van alcohol je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat parfum in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

Ingrediënten 

ALCOHOL DENAT.(SD ALCOHOL 39C) PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, D-LIMONENE, EUGENOL, GERANIOL, LINALOOL

Kenmerken

  • Heeft een heerlijke warme geur

  • Geïnspireerd door een oude sjamanitische traditie 

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen