Je beoordeling toevoegen
-10%

Bossman 
Essentials Care Package - Naked

€58,85
€52,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

De Essentials Care Package - Naked van Bossman Beard Company, de complete verzorging voor jouw baard met de Jelly Baardolie, Baard Conditioner en de Baard Balsem.

Een goede deal is dit, de Essentials Care Package van Bossman, niet alleen scoor je zo voordelig een fijne producten van Bossman, het is ook gewoon goede verzorging om die baard in topconditie te houden.

Inhoud:
Bossman Jelly Baardolie - Naked
Bossman Baard Conditioner - Naked
Bossman Baard Balsem - Naked

Bossman Jelly Baardolie - Naked

De Bossman Jelly Baardolie Naked, een revolutie op het gebied van Beardcare en een ideaal product voor de langere baard, nu ook geurloos in de Naked

Hoe meer lengte je baard heeft, hoe dorstiger deze wordt naar olie en hoe meer hij ervan op slokt. Om dit binnen de perken te houden heeft Bossman de Jelly Baardolie ontwikkeld, deze is iets dikker en steviger dan een baard olie. Het voordeel hiervan is dat de haren en de huid de Jelly langzamer opnemen en je dus langer profijt hebt van de verzorging. De Jelly is nog wel dun genoeg om goed te kunnen verdelen.

Bossman Baard Conditioner - Naked

De Bossman Baard Conditioner Naked, de ultieme verzorging voor jouw baard. Versterkt, repareert en verzorgd jouw baard zonder geur, geen natuurlijke geur maar nagenoeg geurloos. Perfect als je die dure parfum wilt ruiken en niet de Conditioner.

De Baard Conditioner gebruik je als extra verzorging naast de reguliere shampoo, baard olie en baard balm. je wilt immers die baard waar je weken/maanden voor gespaard hebt wel in topconditie houden. Bossman denkt graag met je mee en komt met deze Beard Conditioner. Aan te brengen na het wassen van jouw baard, 2 minuutjes zijn werk laten doen en uitspoelen met voldoende water. Betaine in deze Conditioner gewonnen uit Bieten Extract zorgt ervoor dat de baardharen gerepareerd, verzorgd en versterkt worden.

Bossman Baard Balsem - Naked

De Bossman Baard Balsem - Naked is een Medium Hold Beard Balm gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De Naked serie is een serie zonder geur, geen natuurlijke geur maar nagenoeg geurloos. Perfect als je die dure parfum wilt ruiken en niet de baard balsem.

De Bossman Baard Balsem wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Mango, Shea Butter en fijne essentiële oliën. Deze ingrediënten versterken de haren en de haarwortel, daarmee zorgt de baard balsem voor een gezonde en goed verzorgde baard. De baard balsem heeft een Medium Hold, dit maakt jouw baard niet hard maar zorgt voor een strakke baard zorgen die wilde baardhaartjes.

Je kunt de baard balsem als losstaande Styling/Verzorging gebruiken of in combinatie met de Jelly Baardolie als Styling.

Kenmerken

  • Een goede deal voor zowel je baard als je portemonnee

  • Houdt je baard in topconditie

  • Bevat een complete verzorging voor de baard

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen