Je beoordeling toevoegen
-10%

Bossman 
Essentials Care Package - Naked

€58,85
€52,95
Morgen in huis
7 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Essentials Care Package - Naked van Bossman Beard Company, de complete verzorging voor jouw baard met de Jelly Beard Oil, Beard Conditioner en de Beard Balm.

Een goede deal is dit, de Essentials Care Package van Bossman, niet alleen scoor je zo voordelig een fijne producten van Bossman, het is ook gewoon goede verzorging om die baard in topconditie te houden.

Inhoud:
Bossman Jelly Beard Oil Naked
Bossman Beard Conditioner Naked
Bossman Relaxing Beard Balm Naked

Bossman Jelly Beard Oil Naked

De Bossman Jelly Beard Oil Naked, een revolutie op het gebied van Beardcare en een ideaal product voor de langere baard, nu ook geurloos in de Naked

Hoe meer lengte je baard heeft, hoe dorstiger deze wordt naar olie en hoe meer hij ervan op slokt. Om dit binnen de perken te houden heeft Bossman de Jelly Beard Oil ontwikkeld, deze is iets dikker en steviger dan een baard olie. Het voordeel hiervan is dat de haren en de huid de Jelly langzamer opnemen en je dus langer profijt hebt van de verzorging. De Jelly is nog wel dun genoeg om goed te kunnen verdelen.

Bossman Beard Conditioner Naked

De Bossman Beard Conditioner Naked, de ultieme verzorging voor jouw baard. Versterkt, repareert en verzorgd jouw baard zonder geur, geen natuurlijke geur maar nagenoeg geurloos. Perfect als je die dure parfum wilt ruiken en niet de Conditioner.

De Beard Conditioner gebruik je als extra verzorging naast de reguliere shampoo, baard olie en baard balm. je wilt immers die baard waar je weken/maanden voor gespaard hebt wel in topconditie houden. Bossman denkt graag met je mee en komt met deze Beard Conditioner. Aan te brengen na het wassen van jouw baard, 2 minuutjes zijn werk laten doen en uitspoelen met voldoende water. Betaine in deze Conditioner gewonnen uit Bieten Extract zorgt ervoor dat de baardharen gerepareerd, verzorgd en versterkt worden.

Bossman Relaxing Beard Balm Naked

De Bossman Relaxing Beard Balm Naked is een Medium Hold Beard Balm gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De Naked serie is een serie zonder geur, geen natuurlijke geur maar nagenoeg geurloos. Perfect als je die dure parfum wilt ruiken en niet de baardbalm.

De Bossman Beard Balm wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals Mango, Shea Butter en fijne essentiële oliën. Deze ingrediënten versterken de haren en de haarwortel, daarmee zorgt de Beard Balm voor een gezonde en goed verzorgde baard. De Beard Balm heeft een Medium Hold, dit maakt jouw baard niet hard maar zorgt voor een strakke baard zorgen die wilde baardhaartjes.

Je kunt de Beard Balm als losstaande Styling/Verzorging gebruiken of in combinatie met de Beard Oil Jelly als Styling.

Kenmerken

  • Een goede deal voor zowel je baard als je portomonnee

  • Houdt je baard in topconditie

  • Bevat een complete verzorging voor de baard

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen