Je beoordeling toevoegen
-10%

Bossman 
Essentials Care Package - Royal Oud

€58,85
€52,95
Morgen in huis
10+ op voorraad

De Essentials Care Package - Royal Oud van Bossman Beard Company, de complete verzorging voor jouw baard met de Jelly Baardolie, Baard Conditioner en de Baard Balsem.

Een goede deal is dit, de Essentials Care Package van Bossman, niet alleen scoor je zo voordelig een fijne producten van Bossman, het is ook gewoon goede verzorging om die baard in topconditie te houden.

Inhoud:
Bossman Jelly Baardolie - Royal Oud
Bossman Baard Conditioner - Royal Oud
Bossman Baard Balsem - Royal Oud

Bossman Jelly Baardolie - Royal Oud

Deze baardolie van Bossman is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals avocado-olie, bijenwas en sojaolie. De baardolie heeft een speciale formule die de baardgroei stimuleert, de dikte bevordert en de baard de hele dag hydrateert zonder de baard een vet gevoel te geven. De olie heeft een dikkere structuur waardoor de olie een betere verbinding maakt met de haarzakjes en huidporiën. De baardolie heeft de heerlijke royal oud geur van Bossman.

Bossman Baard Conditioner - Royal Oud

Deze baard conditioner van Bossman bestaat uit een mix van verschillende natuurlijke oliën zoals mangoboter, betaïne, aloëblad, avocado-olie en nog veel meer. Deze conditioner verzorgt in tegenstelling tot andere baard conditioners niet alleen de baardharen, maar ook de haarzakjes en de poriën van de baard. De baard conditioner zorgt voor een zachtere, volle en gezond uitziende baard. De conditioner heeft de heerlijke Royal Oud geur van Bossman.

Bossman Baard Balsem - Royal Oud

Deze baard balsem van Bossman is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De balsem verzacht, herstelt en conditioneert de baard en snor. Ook is deze balsem geschikt om je baard en snor te modelleren en deze balsem heeft een zeldzame formule die er voor zorgt dat je baard de hele dag door goed in model blijft zitten. De baard balsem heeft de heerlijke royal oud geur van Bossman.

Kenmerken

  • Complete verzorging voor de baard

  • Houdt je baard in topconditie

  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen