Je beoordeling toevoegen

Extro Cosmesi 
Scheerzeep - Conte di Puglia

€25,80
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Geniet van een goed schuim en een comfortabele scheerbeurt met deze scheerzeep van Extro Cosmesi. De zeep is volledig met de hand gemaakt en voorziet je tijdens het scheren ook nog van een onweerstaanbare geur.

De scheerzeep is onder andere verrijkt met ezelinnenmelk, feneriek en extra virgine olijfolie afkomstig uit Apulië (Pulgia). Deze ingrediënten zullen de baardharen verzachten wat ervoor zorgt dat deze gemakkelijker af te scheren zijn. Daarnaast vormt het geproduceerde schuim een beschermlaagje over de huid die je scheermes over de huid begeleidt en scheerirritaties helpt te voorkomen.

De geur van deze scheerzeep is mysterieus van aard en valt bijna niet te ontcijferen. Wat deze geur uniek maakt is dat alle geurnoten zo zijn samengesteld dat geen enkele geurnoot de overhand heeft op de andere.

Topnoten: citrus, kruiden

Hart: jasmijn, roos, oranjebloesem, lelietje-van-dalen, gardenia

Basis: houtachtig, amber, musk, tonkaboon

Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom. Voeg een beetje warm water toe. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren. Begin met scheren.

Aqua (water), stearinezuur, Cocos Nucifera-olie, Kaliumhydroxide, Ezelinnenmelk, Olea Europaea Fruitolie, Helianthus Annuus Zaadolie, Trigonella Foenum-Graecum Zaadextract, Theobroma cacaoboter, Butyrospermum Parkii, Calendula Officinalis, Parfum.

Kenmerken

  • Produceert een goed schuim

  • Met de hand gemaakt

  • Zorgt ervoor dat de baardharen gemakkelijker te scheren zijn

  • Vormt een beschermlaagje over de huid

  • Helpt scheerirritaties te voorkomen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen