Terug
116 products
Terug
116 products

Extro Cosmesi

Hoe Extro Cosmesi is ontstaan

Extro Cosmesi is opgericht door de cometica expert Donato Ciniello. Na meer dan 30 jaar ervaring in de cosmetica-industrie besloot Donato een andere richting in te gaan. Zijn aandacht viel op de wereld van het traditionele nat scheren en Extro Cosmesi was geboren. Donato gebruikt zijn cosmetische kennis bij de ontwikkeling van de Extro Cosmesi producten waarmee hij zich onderscheidt van andere scheermerken. Zo zijn de producten van Extro Cosmesi vrij van agresieve alcoholen en parabenen, en zijn de producten verrijkt met royal jelly, Q10, calendula olie en vele andere natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen, voeden en beschermen.

 

De scheerzepen van Extro Cosmesi

De scheerzepen van Extro Cosmesi hebben een heerlijke zachte textuur waardoor deze gemakkelijk is op te schuimen tot een romig en rijk schuim. De scheerzepen zitten in een glazen pot met een extra brede rand, door deze rand heb je geen scheerkom nodig maar kun je de zeep in het potje omkloppen en vervolgens direct om je gezicht aanbrengen wat tijd, ruimte en geld bespaard. De zepen zitten in potjes van 150 ml waarmee je, bij dagelijks gebruik, zo'n 4 tot 5 maanden mee kunt doen.

 

De aftershave's van Extro Cosmesi

Bij een scheerzeep hoort natuurlijk ook een matchende aftershave. Daarom bestaat iedere geur van Extro Cosmesi ook uit een scheerzeep en een aftershave om de scheerbeurt compleet te maken. Voor de aftershave's wordt plantaardige alcohol gebruikt wat minder sterk is voor het gezicht. De aftershave's herstellen de huid, zorgen voor een verfrissend gevoel en laten een heerlijke, lichte geur achter.