Terug
130 products
Terug
130 products

Extro Cosmesi

Wanneer je de echte kenners vraagt, kennen zij Extro Cosmesi’s scheerproducten wel. Helemaal als je fan bent van nat scheren, hebben de producten van Extro Cosmesi alles wat jij nodig hebt. Je scheerbeurt wordt een stuk comfortabeler en tegelijkertijd wordt je huid ook nog eens goed verzorgd. Het doel van het merk was om de authentieke scheer-traditie levend te houden. En dat is ze absoluut gelukt. 

 

Het ontstaan van Extro Cosmesi

Extro Cosmesi is opgericht door de cosmetica-expert Donato Ciniello. Na meer dan 30 jaar ervaring in de cosmetica-industrie besloot Donato een andere richting in te gaan. Zijn aandacht viel op de wereld van het traditionele nat scheren en Extro Cosmesi was geboren.

 

Vrij van schadelijke stoffen

Donato gebruikt zijn cosmetische kennis bij de ontwikkeling van de Extro Cosmesi producten waarmee hij zich onderscheidt van andere scheermerken. Zo zijn de producten van Extro Cosmesi vrij van agressieve alcoholen en parabenen, en zijn de producten verrijkt met royal jelly, Q10, calendula olie en vele andere natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen, voeden en beschermen.

 

Scheerzepen van Extro Cosmesi

De scheerzeep van Extro Cosmesi heeft een heerlijke zachte textuur waardoor deze gemakkelijk is op te schuimen tot een romig en rijk schuim. De scheerzepen zitten in een glazen pot met een extra brede rand, door deze rand heb je geen scheerkom nodig, maar kun je de zeep in het potje omkloppen om vervolgens direct op je gezicht aanbrengen wat tijd, ruimte en geld bespaard. De zepen zitten in potjes van 150ml waarmee je, bij dagelijks gebruik, zo'n 4 tot 5 maanden mee kunt doen.

 

Aftershaves van Extra Cosmesi

Bij een scheerzeep hoort natuurlijk ook een matchende aftershave. Daarom bestaat iedere geur van Extro Cosmesi ook uit een scheerzeep en een aftershave om de scheerbeurt compleet te maken. Voor de aftershaves wordt plantaardige alcohol gebruikt wat minder sterk is voor het gezicht. De aftershaves herstellen de huid, zorgen voor een verfrissend gevoel en laten een heerlijke, lichte geur achter.

 

Extra Cosmesi voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de scheerproducten van Extra Cosmesi? Bestel dan jouw Extra Cosmesi scheerproducten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!