Peter A.
Mooie afwerking, klassiek ogende DE-razor met een goed verdeeld gewicht. Het uitlijnen bij de plaatsing van het mesje is wat gevoelig. Dit los ik op door de kam en het kapje tussen mijn vingers te klemmen en pas dan het steeltje vast te schroeven. Het scheren gaat heel efficiënt. Niet te veel druk uitoefenen anders bijt het mes je graag terug. Alpha as always :) Meestal heb ik voldoende aan twee passes WTG en ATG.
01 Nov 2020
Je beoordeling toevoegen

Fatip 
Safety Razor Nichelato Nero Grande (open kam)

€32,50
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Classic Nichelato Nero Grande van Fatip, Klassieke Straight Razor van Italiaanse bodem uitgevoerd met de traditionele Open Kam.

De Classic Nichelato Nero Grande is de klassieke Razor van Fatip, uitgevoerd in het Gun Metal Black. Het Handvat heeft een lengte van 78 mm en is ontworpen als een klassieke Griekse Kolom. Met zijn elegante vormen en de mooie afwerking van de scheerkop en de kam is dit mes een juweel voor in de badkamer. De Fatip Grande is internationaal één van de meest bekende en meest gewaardeerde Straight Razors.

Mesjes: Reguliere Double Edge Blades

Open Kam:

Traditioneel zijn de Razors van Fatip uitgerust met een Open Kam Scheerkop, zo'n Open Kam geeft de garantie op een gladde scheerbeurt voor elk type gezichtsbeharing. De Open Kam stamt uit het begin van de 20e eeuw, waar snorren en lange bakkebaarden dé trend waren. Om deze goed te kunnen scheren is de Open Kam ideaal, de haren glijden makkelijker naar het mes doordat er gewoon meer haren door de open structuur van de kam kunnen. De Open Kam is daardoor ideaal voor mannen met vollere gezichtsbeharing, langere gezichtsbeharing en/of dikkere en stugge haren. 

Voor de Open Kam adviseert Fatip een mes te gebruiken met een scherpte van 1 of 2 op de schaal van 5. Samen met een goede scheerolie en een goede scheerzeep om het mes gemakkelijk over de huid te laten glijden.

Afmetingen:

Gewicht66 gram
Lengte (A)87 mm
Lengte handvat (B)78 mm
Breedte (C)42 mm

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen