Rob Colleye
Mooi mesje voor het geld. Het is een effectief goed in de hand liggend apparaatje, wel met enige gebruiksaanwijzing. Want ik begon met een Feather, maar dat is veel te agressief in deze combinatie. Ik scheer me al 40 jaar met de-mesjes, dus ik dacht dat kan ik wel en dus een aluinblokje versleten. Maar met minder agressieve mesjes (Astra of Derby bijvoorbeeld) is het een lekker effectief scheermesje. Niet voor de argeloze beginner.
05 Mar 2020
Je beoordeling toevoegen

Fatip 
Safety Razor Nichelato Piccolo (open kam)

€19,95
Morgen in huis
4 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Classic Nichelato Razor van Fatip, safety razor van Italiaanse bodem met de bijnaam 'Piccolo' uitgevoerd met de traditionele Open Kam.

De Nichelato Piccolo Razor is de klassieke korte safety razor van Fatip, uitgevoerd in het Nikkel met zijn klassieke design. Het Handvat heeft een lengte van 71 mm en is ontworpen als een klassieke Griekse Kolom. Met zijn elegante vormen en de mooie afwerking van de scheerkop en de kam is dit mes een juweel voor in de badkamer. De Nikkel Classic Original Short Handle, zoals de Engelse benaming luistert, is internationaal één van de meest bekende en meest gewaardeerde safety razors.

Mesjes: Reguliere Double Edge Blades

Open Kam:

Traditioneel zijn de Razors van Fatip uitgerust met een Open Kam Scheerkop, zo'n Open Kam geeft de garantie op een gladde scheerbeurt voor elk type gezichtsbeharing. De Open Kam stamt uit het begin van de 20e eeuw, waar snorren en lange bakkebaarden dé trend waren. Om deze goed te kunnen scheren is de Open Kam ideaal, de haren glijden makkelijker naar het mes doordat er gewoon meer haren door de open structuur van de kam kunnen. De Open Kam is daardoor ideaal voor mannen met vollere gezichtsbeharing, langere gezichtsbeharing en/of dikkere en stugge haren. 

Voor de Open Kam adviseert Fatip een mes te gebruiken met een scherpte van 1 of 2 op de schaal van 5. Samen met een goede scheerolie en een goede scheerzeep om het mes gemakkelijk over de huid te laten glijden.

Afmetingen:

Gewicht70 gram
Lengte (A)80 mm
Lengte handvat (B)71 mm
Breedte (C)42 mm

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen