Vincent S.
Het is een erg mooi stijlvol product. Het ligt goed in de hand en scheert prettig. Ook mooi prijskwaliteids verhouding ivm extra kam. Ik had wel het probleem dat het zwarte gedeelte van de razor de coating verloor. Dat is echt heel goed opgelost binnen een paar emailtjes. Uiteindelijk heb ik een nieuwe toegestuurt gekregen.
01 Aug 2020
Vincent S.
Mooi spul waar voor je geld. En dat met 2 verschillende kammen.
01 May 2020
Je beoordeling toevoegen
Bestseller

Fatip 
Safety Razor Piccolo - 2 kammen - Special editon

€26,95
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Een speciale editie de Piccolo safety Razor van Fatip met een extra kam bijgeleverd. Gemaakt in Italie en het meest compacte scheermes van Fatip tot nu toe. Het gewicht is perfect verdeeld over het hele scheermes waardoor het scheren comfortabel voelt. Gemaakt van bewerkt koper door de ambachtslieden van Permana maken de kwaliteit van dit scheermes uitstekend. 

Mesjes: Reguliere Double Edge Blades.

Open Kam:

Traditioneel zijn de Razors van Fatip uitgerust met een Open Kam Scheerkop, zo'n Open Kam geeft de garantie op een gladde scheerbeurt voor elk type gezichtsbeharing. De Open Kam stamt uit het begin van de 20e eeuw, waar snorren en lange bakkebaarden dé trend waren. Om deze goed te kunnen scheren is de Open Kam ideaal, de haren glijden makkelijker naar het mes doordat er gewoon meer haren door de open structuur van de kam kunnen. De Open Kam is daardoor ideaal voor mannen met vollere gezichtsbeharing, langere gezichtsbeharing en/of dikkere en stugge haren. 

Voor de Open Kam adviseert Fatip een mes te gebruiken met een scherpte van 1 of 2 op de schaal van 5. Samen met een goede scheerolie en een goede scheerzeep om het mes gemakkelijk over de huid te laten glijden.

 

Afmetingen:

Gewicht70 gram 
Lengte80 mm
Lengte handvat71 mm
Breedte42 mm

4 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen