Je beoordeling toevoegen

Fatip 
Safety Razor Retro (open kam)

€32,95
Dinsdag in huis
Nog 2 op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Safety Razor Classic van Fatip, Straight Razor met een Retro design van Itaiaanse bodem uitgevoerd met de traditionele Open Kam.

De Retro Safety Razor is een vintage design van Fatip, uitgevoerd in het Nikkel. Het Handvat heeft een lengte van 90 mm en is ontworpen met een retro lijn erin gegraveerd, die lijn komt de grip van de Safety Razor tegemoet. Met zijn elegante vormen en de mooie afwerking van de scheerkop en de kam is dit mes een juweel voor in de badkamer.

Mesjes: Reguliere Double Edge Blades

Open Kam:

Traditioneel zijn de Razors van Fatip uitgerust met een Open Kam Scheerkop, zo'n Open Kam geeft de garantie op een gladde scheerbeurt voor elk type gezichtsbeharing. De Open Kam stamt uit het begin van de 20e eeuw, waar snorren en lange bakkebaarden dé trend waren. Om deze goed te kunnen scheren is de Open Kam ideaal, de haren glijden makkelijker naar het mes doordat er gewoon meer haren door de open structuur van de kam kunnen. De Open Kam is daardoor ideaal voor mannen met vollere gezichtsbeharing, langere gezichtsbeharing en/of dikkere en stugge haren. 

Voor de Open Kam adviseert Fatip een mes te gebruiken met een scherpte van 1 of 2 op de schaal van 5. Samen met een goede scheerolie en een goede scheerzeep om het mes gemakkelijk over de huid te laten glijden.

Afmetingen:

Gewicht66 gram
Lengte (A)110 mm
Lengte handvat (B)90 mm
Breedte (C)42 mm

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen