Bart J.
Niet zo scherp als mijn vrouw maar wel goed voor zware/stugge baardharen! Mooie verpakking en goede kwaliteit!
01 Nov 2020
Marcel H.
Na jaren meegaan met de nieuwste innovatie op wegwerpmesgebied weer ‘om’ naar natscheren met een dubbel-edge-blade. Mijn dochter ging vanwege het milieu haar benen scheren met een ouderwets krabbertje, dus ik kon moreel niet achterblijven. Meteen de scherpste mesjes gekocht van Feather, want het moest wel superglad worden. (En meteen 100, want waarom niet!) De eerste dag was een ramp, met heel wat bloed om te stelpen. Maar Youtube hielp! Na 2 dagen de slag te pakken en ik ben verkocht! Heerlijke mesjes, lekker glad mannelijk scheren en pas na 8 dagen een meswissel nodig!
06 Oct 2019
Je beoordeling toevoegen

Feather 
Double Edge Blades 71-S (100 st)

€55,95
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De 71-S Double Edge Blades van Feather, met een scherpte van 5 op de schaal van 5 en verpakt in een voordeelpak van 100 stuks.

Zoek je maximale scherpte in de mesje, dan is dit mes iets voor jou. De scherpte van de 71-S mesjes in ongeëvenaard door enig ander merk. Deze scherpte zeer geschikt voor de grove baardgroei. Voor beginners en mensen met een gevoelige huid kunnen deze mesjes te agressief zijn.

** De Feather Double Edge Blades worden aangeboden als 71-S en 81-S, beide in verschillende verpakkingseenheden. Dit zijn allen dezelfde mesjes, alleen in een andere verpakkingsgrootte.

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen