Kasper H.
Ideaal voor beginner om het nat scheren met safety razor te verkennen. Dit was mijn eerste aankoop, doordat het zo fijn licht is nu nog altijd in gebruik op verplaatsing in reistasje! Tip: bijna onmogelijk om jezelf te snijden i.c.m. Derby mesjes, maar na 2 weken ben je al klaar voor scherpere mesjes (scherpte 4 à 5/5, zoals de meegeleverde Feather mesjes) voor optimaal resultaat :)
21 Apr 2021
Harry P.
Omdat de wasbak, maar ik ook, er, na het gebruik van mijn straight razor, uitzag alsof Hannibal Lecter zijn maaltijd aan het voorbereiden was geweest. Dacht ik, laten we eens wat anders proberen........ En dat was me een succes !!! Na een scheerbeurt onder de mensen komen zonder dat ze spontaan naar de EHBO door renden.....
01 Sep 2019
Rick d.
Alle structurele onderdelen zijn van metaal gemaakt en het plastic is een stevig, zwart ABS. Soepel vlindermechanisme en een handvat dat ook met natte handen goede grip biedt. Komt in een doosje waarin het scheermes stevig vast zit en waarin ook plaats is voor een doosje met mesjes. Goed mes voor starters voor een relatief lage prijs.
22 Jul 2019
Je beoordeling toevoegen

Feather 
Safety Razor 800-1B

€19,95
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad

De Safety Razor Populair van Feather, het ideale mes voor mee op reis of om de eerste Safety Razor scheerervaringen mee op te doen.

Dit is een gesloten Safety Razor met vlindersluiting, uitgevoerd in het kunststof. Door aan het handvat te draaien opent de bovenzijde van de Safety Razor en kun je het mesje plaatsen. De Safety Razor wordt geleverd met 2 mesjes zodat je gelijk kunt beginnen met scheren. Door de gesloten kam op de Safety Razor is dit mes ideaal voor de beginner.

Feather is een Japans merk en is gevestigd in de bakermat van het betere staalwerk uit Japan. Feather staat bekend om haar kwaliteit, vakmanschap en precisie.

 

4 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen