Je beoordeling toevoegen

Feather 
Safety Razor WS-D2 + Standaard

€350,00
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De WS-D2 Safety Razor van Feather met bijgeleverde houder is een prachtige combinatie Japans vakmanschap en zorgt voor een irritatievrije, comfortabele scheerbeurt in stijl.

Dit Japanse mes is op ambachtelijke wijze gemaakt in Seki, Japan. De bakermat van het Japanse zwaard. Het mes is uitgevoerd met een donkere houten handvat die laag voor laag is geïmpregneerd met hars. Het handvat zorgt voor een sterke grip en controle over je scheermes. De combinatie van het donkere hout met het matte RVS geeft deze safety razor een luxueuze en klassieke uitstraling.

Het impregneren van het hout wordt gedaan door middel van een speciale techniek zodat de structuur van het hout niet verloren gaat. Dit maakt het mes waterdicht en van een bijzonder hoge kwaliteit. Deze safety razor kan een kameraad voor het leven zijn.

Tijdens het creëren van dit scheermes komen Japans vakmanschap, precisie-engineering en het allerbelangrijkste; een superieure functionaliteit samen. Deze drie kenmerken maken dit mes tot één van de mooiste en fijnst scherende safety razors op de markt.

De safety razor van Feather bevat een totaalgewicht van 69 gram, is 110 mm lang en heeft een dikte van 11 mm.

De houder is op dezelfde manier vervaardigd en is gemaakt van donker hout in combinatie met RVS. Op deze manier matcht de klassieke, luxueuze look van de safety razor perfect bij de scheermeshouder. Deze houder biedt voldoende steun om het mes netjes op te bergen.

 

Het merk Feather 

Feather is een Japans merk dat zich al decennialang richt op de ontwikkeling van hoge kwaliteit scheermessen. Het merk wilde zich richten op meerdere begrippen die de kern van hun bedrijf vormen: klanttevredenheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid. 

Het merk staat voor een hoge kwaliteit producten en dit uit zich in meerdere vormen. Design, productie en distributie voldoet aan de hoge lat die de Japanners voor zichzelf hebben gelegd, en heeft daarmee ook het certificaat van kwaliteit op al deze vlakken te pakken. 

Feather is vooruitstrevend wanneer het om milieuvriendelijkheid aankomt. Alle programma’s zijn gericht op behoud van de onaangetaste natuur, vermindering van afval en recycling. De energie die nodig is voor het proces van hun producten, putten ze vrijwel volledig uit natuurlijke energiebronnen.

Kenmerken

  • Irritatievrij en comfortabel scheren

  • Luxueuze, klassieke look

  • Japans vakmanschap

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen