John M.
Dit geweldige scheerinstrument is de meest overtreffende trap van het 'krabbertje'! De houder ligt uitstekend in de hand. De mesjes zijn eenvoudig, stabiel gefixeerd en veilig in de houder te bevestigen. In het begin is het even wennen: voor een optimaal resultaat is de standaard scheerhoek van 30 graden te klein; je moet jezelf aanwennen onder een hoek van 45 graden te scheren. De onderdelen zijn met zorg gemaakt en passen perfect op en in elkaar. Een mooi voorbeeld van goede engineering, gebruikscomfort en uitstekend functioneren. Wat mij betreft een absolute aanrader voor natscheerders die hoogwaardige techniek en functionele schoonheid naar waarde weten te schatten!
10 Mar 2020
F G
Dit scheermes staat te boek als 'mild' en is 'ie ook, mits je het mes onder de juiste hoek houdt en weinig druk uitoefent. De scheerhoek (45 graden) wijkt af van de meeste andere messen (30 graden) en luistert bovendien erg nauw, dus dat is even wennen. Maar als je dat onder de knie hebt, is dit scheermes met een Feathermesje erg effectief: het levert een *erg* glad resultaat op zonder scheerirritatie. Omdat je scheertechniek nauw luistert, is het niet persé een mes voor starters. Gewicht, balans en afwerking zijn ronduit perfect. De mesjes zijn altijd perfect gecentreerd. Ik heb eerder overwogen een 'adjustable' aan te schaffen om de 2e en 3e scheerbeurt minder agressief te laten zijn...maar dit mes is bij elke scheerbeurt mild doch effectief, dus is volgens mij de betere keuze. De standaard en verpakking zijn ook hoogwaardig. Hij is niet goedkoop, maar dan heb je wel een scheermes voor het leven, waarin je de allerscherpste mesjes gewoon veilig kunt gebruiken.
23 Jun 2019
Je beoordeling toevoegen

Feather 
Safety Razor AS-D2 + Standaard

€245,00
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad

De Safety Razor van Feather inclusief houder, een prachtig mes gemaakt in Seki, Japan, de bakermat van het Samurai zwaard.

Dit mes is van een uitstekende kwaliteit en is een mes voor het leven. Tijdens het maak proces van dit mes komen Japans vakmanschap, precisie-engineering en het allerbelangrijkste, superieure functionaliteit samen. Deze drie kenmerken maken dit mes tot één van de mooiste en fijnst scherende Safety Razors verkrijgbaar op de markt.

Het mes is gemaakt van RVS en opent doormiddel van een schroefsluiting. Het handvat is voorzien van een fijne grip die de ergonomie van dit mes ten goede komt. Dit met de hand gemaakte mes heeft een totaal gewicht van 90 gram, is 98 mm lang en heeft een dikte van 11 mm. Uitgevoerd in het mat chroom.

De houder is van hetzelfde materiaal gemaakt als het mes en biedt voldoende steun om het mes netjes op te bergen.

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen