Je beoordeling toevoegen

Fine Accoutrements 
Aftershave - Barber Blue

€23,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Aftershave van Fine Accoutrements, een Aftershave zoals je die vroeger vond bij de Barbier. Verpakt in een glazen fles en heeft de all-time favorite Barber Blue geur.

De Barber Blue-geur is geïnspireerd door de Floid Blue aftershave welke op onverklaarbare wijze niet meer wordt geproduceert. Deze fougere, verfrissende geur komt tot stand door topnoten van citroen, limoen en sinaasappel, die overlopen in de basis van kruiden, bloemen en leer.

De aftershave is meer dan een fantastische geur, het is een verzorging voor na het scheren. Het dicht de poriën en ontsmet de huid, hierdoor worden scheerwondjes en irritaties voorkomen. De zeer compacte formule geeft een verfrissende en fijn huidgevoel. Ga terug in de tijd met deze klassieke aftershave van Fine Accoutrements.

Bevat geen kunstmatige kleurstoffen, emulgatoren, parabenen, siliconen of pertrolium. Gemaakt in de USA.

Breng de Aftershave aan na het scheren. Neem een kleine hoeveelheid in de handpalmen en splashen maar.

Gedenatiseerde alcohol, water (aqua), geur (parfum), isopropylalcohol, menthol, alfa-isomethylionon, amylkaneel, benzylbenzoaat, benzylsalicylaat, kaneelalcohol, citral, citronellol, cumarine, eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limoneen, Linalool.

Kenmerken

  • Heeft een fougere, verfrissende geur

  • Dicht de poriën

  • Ontsmet de huid

  • Heeft een zeer compacte formule

  • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen