M.
Wat een geweldige aftershave !!!!! Kijk maar eens op YouTube. Veel methol wat goed afkoelt na het scheren. Ff op smeren... Wachten voor een paar seconden..... En dan gaat het je gezicht " bevriezen" duurt zeker 10 minuten... Heerlijk. Je moet er wel tegen kunnen. Wéér een top product van Fine... Heb de hele collectie hier gekocht en geen seconde spijt van.. groetjes.... En succes ermee :-)
08 Jan 2019
Je beoordeling toevoegen

Fine Accoutrements 
Aftershave - Snake Bite

€22,50
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

De Aftershave van Fine Accoutrements, een Aftershave zoals je die vroeger vond bij de Barbier. Deze Aftershave is in de Snake Bite editie, geen geuroliën maar 5x zoveel Menthol als normaal.

5x zoveel Menthol als normaal, dat is de veroorzaker van de kenmerkende 'Snake Bite'. Het resultaat hiervan is dat deze Aftershave brand als nooit te voren en het tegelijk voelt alsof je gezicht bevriest. Spaarzaam gebruiken en uit de buurt van vrouwen en kinderen houden:)

De Aftershave is meer dan een fantastische geur, het is een verzorging voor na het scheren. Het dicht de poriën en ontsmet de huid, hierdoor worden scheerwondjes en irritaties voorkomen. De zeer compacte formule geeft een verfrissende en fijn huidgevoel. Ga terug in de tijd met deze klassieke Aftershave van Fine Accoutrements.

Bevat geen kunstmatige kleurstoffen, emulgatoren, parabenen, siliconen of pertrolium. Gemaakt in de USA.

Breng de Aftershave aan na het scheren. Neem een kleine hoeveelheid in de handpalmen en splashen maar.

Alcohol, Water, Fragrance, Menthol.

Kenmerken

  • Verzorgend effect

  • Voorkomt irritaties en scheerwondjes

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen