Kees R.
Zeer handige opschuimbak. Lekker groot
01 Jul 2020
Sven O.
Hiervan veel hele goede recensies gevonden op internet, dus gelijk besteld! Zeer makkelijk om scheercreme of scheerzeep in te maken. Makkelijk vast te houden en schoon te maken. Mijn oude scheermok gelijk in de kliko gepleurd.
29 Apr 2019
Uw review toevoegen

Fine Accoutrements 
Lather Bowl

€34,90
Levertijd 3 werkdagen
Niet op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Lather Bowl van Fine Accoutrements, een scheerkom voor de scheerzeep van Fine om een mooi en rijk schuim in op te kloppen.

Afmetingen: 5,3 x 12,8 cm (zonder hendel)
Afmetingen: 5,3 x 17,8 cm (met hendel)

Een goede rijke scheerschuim op je gezicht begint met het opkloppen van een scheerzeep of creme tot een rijk schuim. Dit doe je het beste met een kwast, scheerzeep en een scheerkom. Fine Accoutrements heeft precies om die reden deze scheerkom laten maken. Verkrijgbaar in 3 kleurstellingen en te gebruiken om het mooiste schuim in op te kloppen. Fine heeft met het ontwerp van deze scheerkom rekening gehouden met alle aspecten voor het ontwerpen van een goede scheerkom.

Opbrengen: De Kom kan hangend opgeborgen worden aan een haak die je bij elke doe-het-zelf zaak kunt vinden. Hierdoor neemt hij weinig ruimte in beslag en is hij altijd voor het grijpen.

Grip: De Lather Bowl heeft een juist handvat. Wanneer je werkt met zeep en schuim kunnen bepaalde voorwerpen glad worden en uit je handen glippen. Dit zal niet gebeuren met de Lather Bowl van Fine. Het handvat is zo ontworpen dat je hem kunt klemmen met je duim. 

Textuur: Om een mooi schuim te produceren heb je een bepaalde textuur nodig in de kom. De Lather Bowl bevat ribbels, hierdoor klopt je de zeep gemakkelijker op tot een rijk schuim.

Kwast Houder: Tijdens het scheren wil je de Scheerkwast natuurlijk kunnen wegleggen, maar ook direct voor handen hebben. De Lather Bowl bevat een plek voor de scheerkwast.

Al deze voordelen maken de Lather Bowl het ideale instrument voor het creëren van een rijkelijk schuim.

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen