Je beoordeling toevoegen

Fine Accoutrements 
Scheerzeep - Platinum

€23,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Deze scheerzeep is onderdeel van de 21st Century reeks van Fine Accoutrements waar het verleden, heden en de toekomst van het scheren worden gecombineerd tot, onder andere, deze uitzonderlijke scheerzeep. De zeep zorgt niet alleen voor een onvergetelijke scheerbeurt, maar heeft ook nog de heerlijke Platinum-geur van Fine Accoutrements.

De vernieuwde formule van deze scheerzeep is onder andere verrijkt met kokos-olie, jojoba-olie, argan-olie en rundvlees tallow welke de huid en baard een goede hydratatie geven, hierdoor worden de baardharen verzacht en zijn deze gemakkelijker af te scheren. Ook vormen deze ingrediënten een gladde beschermlaag over de huid die het scheermes over de huid begeleid en zo scheerwondjes voorkomt. Verder is de zeep nog verrijkt met mango boter wat een kalmerende werking heeft op de huid en daarmee roodheid en ontstekingen na het scheren vermindert.

De Platinum van Fine Accoutrements is een zeer fijne geur om wordt door men omschreven als de geur van succes. De Platinum is geïnspireerd op de Creed Aventus uit 2010, een geur met een pittig topnoot van Ananas, die dan overgaat naar een Eikenmoss basisnoot.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Heeft een vernieuwde formule

  • Hydrateert de baardharen waardoor deze gemakkelijker af te scheren zijn

  • Heeft de geur van succes

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen