Je beoordeling toevoegen

Fine Accoutrements 
Scheerzeep - Snake Bite

€23,95
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad

Geniet van het toppunt van modern, Italiaans vakmanschap met deze scheerzeep van Fine Accoutrements. De zeep is gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit en is onderdeel van de 21st Century reeks van Fine Accoutrements waar het verleden, heden en de toekomst van het scheren worden gecombineerd tot, onder andere, deze uitzonderlijke scheerzeep.

De scheerzeep is gemaakt met een vernieuwde formule welke onder andere is verrijkt met kokos-olie, jojoba-olie, argan-olie en rundvlees tallow die de huid en baard een goede hydratatie geven, hierdoor worden de baardharen verzacht en zijn deze gemakkelijker af te scheren. Ook vormen deze ingrediënten een gladde beschermlaag over de huid die het scheermes over de huid begeleid en zo scheerwondjes voorkomt. Verder is de zeep nog verrijkt met mango boter wat een kalmerende werking heeft op de huid en daarmee roodheid en ontstekingen na het scheren vermindert.

De Snake Bite Shaving Soap bevat geen geur of parfum, maar een flinke dosis Menthol. Combineer deze samen met de Snake Bite Aftershave en je hebt de koudste scheerbeurt ooit.

  1. Neem een kleine hoeveelheid zeep in een scheerkom.
  2. Voeg een beetje warm water toe.
  3. Klop dit met een scheerkwast om tot een schuim.
  4. Breng dit aan op de plekken waar je wilt scheren.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Geeft de baard een intense hydratatie

  • Produceert een rijk en romig schuim

  • Zorgt, in combinatie met de Snake Bite Aftershave, voor een uiterst verfrissende scheerbeurt

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen