Terug
29 products
Terug
29 products

Fine Accoutrements

Fine Accoutrements is gespecialiseerd in klassieke producten voor het scheren. Fine Accoutrements biedt je een aantal klassieke Aftershave's en Shaving Soap in verschillende geuren en met elk een aantal bijzondere eigenschappen. Met Fine haal je een aantal klassieke producten in huis die al jaren lang door generaties mannen wordt gebruikt. Wat te denken van de nostalgisch 'splash' After Shave, die je met een flinke 'splash' opbrengt en verkrijgbaar is in 7 geuren. Of de Shaving Soap van Fine, deze echte zeep klop je in no-time op tot een mooi rijk schuim. Verkrijgbaar in dezelfde geurstelling als de Fine After Shave om deze als aanvulling op elkaar te gebruiken.

 

Geuren

De producten van Fine zijn verkrijgbaar in de volgende heerlijke geuren;

American Blend: De American Blend is de meest bekende geur van Fine Accoutrements, deze doet je denken aan de geur van de traditionele ingeblikte scheerschuim. De geur is geïnspireerd op de Rive Gauche Pour Homme van YSL uit 2003. De geur bevat noten van Geranium, Lavendel, Eikenbos, Patchoeli en een hint van Gaiac hout.

Green Vetiver: De Green Vetiver is zachte verfijnde geur geïnspireerd op de Guerlain Vetiver van 1961. De geur opent met een hint van Citrus en wordt dan onmiddelijk aangevuld met de zeepachtige basisnoot met een hint naar Tabacco.

L'Orange Noir: L'Orange Noir is een heerlijk frisse geur, geïnspireerd op de Terre d'Hermes uit 2006. Het is geen sinaasappelgeur, wat de naam wel doet vermoeden. Maar een aardse geur met een frisse noot van Sinaasappel, dit maakt de geur zeer verfijnd en heerlijk fris zonder daarbij de mannelijkheid te verliezen.

Lavender pour Homme: Lavender pour Homme triggert de oude associatie tussen Lavendel en een Mannelijke geur. Geïnspireerd op de Oxford and Cambridge van Czech Speake, is deze Lavender pour Homme een echt mannelijke geur. De basisnoot van deze Aftershave is Lavender, maar al snel verneem je de frisheid van Munt en deze gaat over in de subtiele geuren van Rozemarijn, Begramot, en Eikenmos.

Platinum: De Platinum van Fine Accoutrements is een zeer fijne geur om wordt door men omschreven als de geur van succes. De Platinum is geïnspireerd op de Creed Aventus uit 2010, een geur met een pittig topnoot van Ananas, die dan overgaat naar een Eikenmos basisnoot.

Santal Absolute: De Santal Absolute van Fine Accoutrements is een meer klassieke geur. De geur komt zacht en romig over met een overduidelijke basisnoot van Sandelwood. De geur is geïnspireerd op de Sandelwood van The Art of Shaving uit 2004.

Snake Bite: De snake bite geur bevat geen geur of parfum, maar 5 keer zoveel methol als normaal. Dit zorgt voor een koud en uiterst verfrissend gevoel.