Je beoordeling toevoegen

Firsthand Supply 
Body Cleanser

€19,95
Morgen in huis
10+ op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

De Body Cleanser van Firsthand Supply is een nieuw product dat bestaat uit alleen natuurlijke middelen. De verpakking van de Body Cleanser is zelfs volledig gerecycled materiaal. Het product haalt al het hardnekkig vuil van je lichaam maar droogt de huid niet uit.

Zeep het lichaam helemaal in en spoel af met water. Probeer samen met de Firsthand Supply Hydrating Shampoo om ook het haar te reinigen.

Aloë Vera: Tegen schimmels, bacteriën en virussen. verminderd huidirritaties en heeft een anti-verouderende werking op de huid.

Geactiveerd houtskool: Zuivert de huid extra diep doordat het microdeeltjes vuil, stof en bacteriën naar de oppervlakte van de huid kan trekken en verwijderen. 

Vrij van parabenen, synthetische geurstoffen, sulfaten, ftalaten, toxines en testen op dieren.

 

Firsthand Supply

Ieder bedrijf kent zijn uniek verhaal en wordt vaak opgericht vanuit een probleem of vraag, zo ook Firsthand Supply alleen is dit verhaal net even wat bijzonderder. Firsthand Supply is opgericht in 2016 en is opgericht omdat de Pomade met de juiste hold en feel niet gevonden werd. Daarnaast was de ingrediëntenlijst van veel pomade ook wel een dingetje, van veel ingrediënten konden ze de naam niet uitspreken en was de herkomst niet te achterhalen. Dat kan ook anders dachten ze en Firsthand Supply was geboren.

Na een jaar van testen kwamen ze met hun eerste Pomade. Gemaakt van ingrediënten die allemaal natuurlijk zijn en niet gefabriceerd of bewerkt zijn. Met als resulaat een Pomade die je in het haar van je kind durft aan te brengen. Gemaakt van de fijnste ingrediënten en op duurzame wijze.

Tegenwoordig biedt Firsthand Supply een prachtige range aan stylingsproducten en hebben ze in 2019 hun nieuwe logo, verpakking en uiterlijk gelanceerd.

Kenmerken

  • Natuurlijke ingrediënten

  • Verwijdert vuil

  • Droogt de huid niet uit

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen