Xander v.
Als ik wil dat mijn haar de hele dag goed zit, pak ik de clay pomade van Firsthand. Niet lang geleden ontdekt, en nu al mijn favoriete smeermiddel voor de kuif met scheiding die ik graag draag. Die tover ik met dit spul in een handomdraai tevoorschijn. Het zorgt ervoor dat mijn haar, dun van draad, er ferm en gezond uitziet, en braaf blijft zitten zoals ik dat wil.'s Avonds even de douchekop erop, en hop: het canvas is weer blank. Ik ben niet iemand die juicht bij ieder potje gel of klei, maar dit is echt een topproduct. Daarom een blijver in mijn collectie, en een absolute aanrader.
06 Nov 2019
Richard
Het product is prima en goede hold. Nu heb ik dit product al eerder gehad en geurde het naar lavendel en rook fantastisch. Nu lijkt het alsof ik of een oudere batch heb ontvangen of ze hebben de geur teruggedraaid. Ik vind de geur die het product nu heeft verschrikkelijk vies. Het ruikt naar kokos en dus ook tegelijk naar nasi. Dus Firsthand, graag de lavendel geur weer terug!!
24 Sep 2019
Uw review toevoegen

Firsthand Supply 
Clay Pomade

€18,95
Morgen in huis
10+ op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Omschrijving:

De Clay Pomade van Firsthand Supply, een water-basis pomade gemaakt van de fijnste natuurlijke ingrediënten met een High Hold en een Matte Finsh.

Voorheen was dit de Summer Pomade van Firsthand Supply, heeft sinds 2019 een nieuwe verpakking, naam en een update qua ingrediënten en geur.

Het is voor Firsthand Supply een compleet nieuw product en ze positioneren hem tussen de Pomade en de Clay is. Geeft je haar een iets meer natuurlijke look dan de Clay en een meer Mattere look dan met de Pomade. Geeft een mooie grove textuur en creëert een hoop volume! Het ideale product voor een lekker natuurlijk zittend kapsel.

Geur: Mix van essentiële oliën Bergamot, Juniper Berry, Lavender, Wormwood, Palo Santo  

Gebruik:

Neem een kleine hoveelheid van de Pomade en aanbrengen in droog of handdoek-droog haar. Gebruik een kleine hoeveelheid van de Pomade.

* na ongeveer 15 minuten zul je de beste hold ervaren.

Firsthand Supply

Ieder bedrijf kent zijn uniek verhaal en wordt vaak opgericht vanuit een probleem of vraag, zo ook Firsthand Supply alleen is dit verhaal net even wat bijzonderder. Firsthand Supply is opgericht in 2016 en is opgericht omdat de Pomade met de juiste hold en feel niet gevonden werd. Daarnaast was de ingrediëntenlijst van veel pomade ook wel een dingetje, van veel ingrediënten konden ze de naam niet uitspreken en was de herkomst niet te achterhalen. Dat kan ook anders dachten ze en Firsthand Supply was geboren.

Na een jaar van testen kwamen ze met hun eerste Pomade. Gemaakt van ingrediënten die allemaal natuurlijk zijn en niet gefabriceerd of bewerkt zijn. Met als resulaat een Pomade die je in het haar van je kind durft aan te brengen. Gemaakt van de fijnste ingrediënten en op duurzame wijze.

Tegenwoordig biedt Firsthand Supply een prachtige range aan stylingsproducten en hebben ze in 2019 hun nieuwe logo, verpakking en uiterlijk gelanceerd.

4 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen