Terug
6 products
Natural
Firsthand Supply
€23,95
Natural
Firsthand Supply
€23,95
Natural
Firsthand Supply
€25,95
Natural
Firsthand Supply
€23,95
Natural
Firsthand Supply
€25,95
Terug
6 products

Firsthand Supply

"Wij geloven dat mensen ertoe doen. Dus we maken dingen die ertoe doen."

Firsthand Supply is een eerlijk en transparant merk wat staat voor respect en het goed omgaan met mensen en het milieu. De visie van Firsthand Supply is dan ook "Wij geloven dat mensen ertoe doen. Dus we maken dingen die ertoe doen.", dit betekend dat alle ingrediënten die Firsthand Supply gebruikt natuurlijk zijn en een reden hebben om gebruikt te worden. Het assortiment van Firsthand Supply bestaat uit verschillende verzorgingsproducten en zelfs kaarsen, maar het bekendst staan ze om hun goede haarproducten.

 

Ingrediënten

Firsthand Supply snapt dat wat er in je lichaam gebeurt, belangrijk voor je is. Alle producten van Firsthand Supply zijn daarom niet getest op dieren en zijn vrij van parabenen, ftalaten, schadelijke sulfaten, synthetische geurstoffen en gifstoffen. Niet veel bedrijven geven volledig vrij welke ingrediënten zei gebruiken voor producten en waarom ze deze gebruiken, bij Firsthand Supply staat de klant en het vertrouwen op nummer 1 en leggen daarom via deze link uit welke ingrediënten ze gebruiken, wat dit zijn en waarom ze deze ingrediënten gebruiken.

 

Recycling

Jaarlijks wordt er wereldwijd meer dan 300 miljoen ton (300.000.000.000 kg!) plastic geproduceerd. Het is overigens ook geen geheim dat in de cosmetica-wereld zeer veel plastic wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de verpakkingen van de producten. Dit probleem in je eentje verhelpen wordt moeilijk, wel kun je zorgen dat je als merk zelf niet ook nog meer plastic produceert. De verpakkingen van Firsthand Supply worden daarom gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen.